2777
2789
ممنون عزیزم لطف کردی یعنی حس میکنم خودش باطنن عفت و حیا براش مهمه وممکنه اون دختر نداشته رهاش کردها ...

از مجازی خیلی چیزا میشه فهمید

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

عههه برا من مهمه دست نزده باشه بهش😑😑 فقط این نیست که میترسم تو متاهلی هم یاد عشق اولش بیفته و منو ...

بهت از همین جهات میخاد مطمئن شه نه اینطور نیس ب غیر تپ فکر نمیکنه بعد ازدواج 

میفهمم خواهر ادم ی گوش میخاد فقط،درد ودل کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت از همین جهات میخاد مطمئن شه نه اینطور نیس ب غیر تپ فکر نمیکنه بعد ازدواج میفهمم خواهر ادم ی گوش ...

اره دقیقا خیلی دلم گرفته بود تنها کسی که به ذهنم اومد شما بودی انشاءالله عاقبت به خیر باشی🥹🤍

اگر نبود به من میلی پس چرا می‌گویند دارد به من میلی خیلی😄😄

بابا اصلا به من بها نمیده استوری هامم چک نمیکنه خیلی وقتا فقط بعضی موقع ها استوری مذهبی لایک میکنه🥲🥲گاهی وقتا میگم شاید من توهم دارم روم کراشه:)))

میگم شاید این از اول دختره رو نمی‌خواسته دختره از این آویزون بوده😂😂خدایی عاشق چیشه من که نمیپسندمش🤭🤭

یعنی میاد دایرکتم میگه قصد ازدواج دارید؟😂😂😂😂

اره دقیقا خیلی دلم گرفته بود تنها کسی که به ذهنم اومد شما بودی انشاءالله عاقبت به خیر باشی🥹🤍اگر نب ...

اره میاد فعلا زومت رو درست باشه منتظره ی چی قبول شی

خب میدونه ک درس میخونی و‌دانشجو نیستی

وااییی😭عشقم اخریشه به خدا

من اونروز یه استوری تبریک تولد دوستم و گذاشته بودم دید بعد اون ،دیروز اینا استوری مذهبی گذاشته بودم به نظرت چرا واکنش نشون نداد؟ یعنی ازم زده شده؟فکر میکنه سبکم؟

وااییی😭عشقم اخریشه به خدامن اونروز یه استوری تبریک تولد دوستم و گذاشته بودم دید بعد اون ،دیروز اینا ...

اینوو نمیدونم حقیقتا😂