2777
2789
من میخونم,  بهم ارامش میده,  با لاک,  بی لاک,  با ارایش,  بی ارایش,  ب ...

این چیزی که شما میگی قشنگم یه عقیده شخصی نیست که بعضیا داشته باشن و بعضیا نه .. اینی که شما میگی از دستورات دین ماست ... نباید به شیطون اجازه بدیم اینجور تفسیرها تحویل ما بده عزیزم.. وقتی خداوند گفته هرکی از دستورات پیامبر و امامان معصوم پیروی کنه هدایت میشه پس باید تمام سعیمونو بونیم طبق دستورات پیامبر عزیزمون مثلا نماز بخونیم .. نظر من اینه که شما زحمت میکشی وقت میذاری ولی چرا حیف میکنی و اینو یه عقیده شخصی میبینی .. نه عزیزم پناه ببر به خدا که شیطان همیشه از موارد مثبت برای انجراف ما استفاده میکنه ..میدونی که چیزی ک مانع رسیدن آب وضو به محل وضو باشه وضو صحیح نیست و وضو هم که صحیح نباشه نماز صحیح نیست پس عزیزم اونچیزی که خدا لایقت کرده که خیلیها شاید لیاقت پیدا نمیکنن ازش استفاده کن و حیفش نکن .. تقدیم با احترام کامل از شما دوست عزیزم  

من میخونم,  بهم ارامش میده,  با لاک,  بی لاک,  با ارایش,  بی ارایش,  ب ...

شما وضو بکیر بعد لاک بزن و آرایش کن و وایستا به نماز ثوابم داره ولی پوشش باید رعایت بشه ..من دلم میسوزه بعضی لز دوستان من وقتی نماز میخوندن یه سری نکات رو رعایت نمیکردن .. قرار نیست بلا تشبیه وقتی ما وام میکیریم مثلا هرجور دوس داریم عمل کنیم وام گرفتن قوانین خاص خودشو داره اونجور ک بانک میخواد ما همونطوری باید عمل کنیم در مورد دستورات دین مون هم همینطوره  قرار نیست طبق میل خودمون نماز بخونیم ... این حق ما نیست حق خداست .. حق خدا... که نعمتها برامون جاری و ساری میکنه.. پس توروخدا این دستورات رو پیکیر باشین به درستی انجام بدین و دتبال دلایل و فلسفه هاش هم باشین مطمئنا قانع میشین 

فداتون بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا از خدا دلگير ميشم نماز نميخونم ميدونم كارم اشتباهه

خداوند بندشو تو سخت ترین شرایط امتحان میکنه 

چطوره که وقتی عاشق میشیم حاضریم جونمونو براش بدیم اگه با ما لدرفتاری کنه عین خیالمونم نیست همه یمو فداش میکنیم خب خداهم میخواد ببینه چقد براش سر و دست میشکنیم .. همیشه وقتی مشکلی تو زندکیتون بوجود میاد بقول علما و عرفا یه تسبیح بگیر دستت شروع کن به استغفار .. یه کاری کردی ک خدا میخواد با اون مشکل پاکت کنه .. میدونستین امکان داره یه فرد کافر مرگش از یه مومن حتی راحت تر باشه؟ و برعکس مرگ مومن سخت تر؟؟ چون خدا میخواد تو اون دنیا به حساب کافرو برسه  ولی میخواد مومنو تو اون دنیا ا عذابهای اندک دنیا و برزخ پاک کنه و از گناهانش کم کنه  و تو اون دنیای منزلگاه خوبی بهش بده .. همتون میدونین که عذاب اون دنیا بدتر ازین دنیاس .. پس خدا مشکلاتمونو زیاد میکنه تا ازین همر کوتاه و زندگی گذرا توشه پر از گناه رو با خودمون نبریم آخه دوسمون داره .. اینم یادمون نره که همه آدمای رو کره زمین مشکلات دارن ولی اون خوبا بیشتر ... پس موقع رسیدن سختی خدارو شکر کنید که ازون بدتر نصیب نشد و شکر کنید که ازون طریق پاکتون میکنه و شکر کنید که ازون طریق بهتون قدر عافیت و نعمتهاش رو میشناسونه و ازش بخواید فرج و گشایشی بکنه که مسلما نتیجه میکیرین استغفارو یادتون نره تجربه شده بارها که اینو میگم 

نماز صبحا اگه با شوهرم بیدار بشم مبخونم وگررنه در غیر این صورت هرچقدر هم ساعت بذارم نمیدونم چرا نمیتونم بیدار بشم ، ولی خداییش همه نمازام از توی فکرم نمیفهمم چی میخونم چون 90 درصد از شدت فکر دارم هی دعا میکنم کلا خوددرگیری میگیرم موقع نماز  

بچه ها من باهیچ قول دادنی نمیتونم عادت کنم یه چندوقت میخونم بعدول میکنم خیلی هم عذاب وجدان دارم

شما به مدت ۲۰ روز فقط و فقط اول وقت بخون تاکید میکنم اول وقت .. یعنی خودتو مقید کن که پنج دقیقه قبل از اذون سریعا بری وضو بکیری و به محض اینکه اذون گفتن سریعا برو پای سجاده  جانماز بشین و ذکر بگو اذان که تموم شد بسم الله و کن و سلام بده به امام حسین ع و شروع کن

در روزهای پریودی هم سروقت پاشو وضو بگیر رو به قبله بشین و ذکر بگو و دعا کن و همیشه از خدا بخواه کمکت کنه تا هیچوقت ازش جدا نشی حتی یه لحظه 

این دستورو فقط اول وقت انجام بده  حتی زمان پریودی رو ..مطمئن باش نتیجه میگیری ان شاء الله 

ساعت خوابتونم درست کنید 

*حدیث داریم که مردم آخر الزمان شبها دیر میخوابند و نماز صبحشان قضا میشود 

*حدیث داریم که در آخرالزمان به این خاطر روزی و برکت کم میشه که مردم نمازهاشون رو اول وقت نمیخونن 

برکت ها داره نماز اول وقت فقط دغدغه نماز برا خودتون ایجاد کنین .. قرار نیس که آدم همیشه حال داشته باشه برا نماز بقول حجت الاسلام پناهیان ... تو میخوای نماز بخونی برا دل خودت یا برا خدا؟ که هروقت حال داری بخونی؟ در واقعا خدا میخواد حالتو بگیره ببینه وقتی حال نداریم براش وقت میذاری پاشی بری از سرگرمیت بگذری لز سریالت بگذری اول وقت پاشی بری نماز؟ خدا اینجوری آدمو به کمال میرسونه و بعد از گذشت زمانی طعم شیرین عبادتو بهت میچشونه .. تقرب میدا کردن الکی نیست ... جهاد با نفس هنینه دوستان که آدم نفسشو مجبووور کنه این نفس سرکشو باید یجوری بدست بگیریم .. پس ۵ دقه قبل اذان هرجا ک بودین پیش هرکی بودین پاشین برا نماز عذرخواهی کنین ... هم الگو میشین و دیگرانو به فکر نماز میندازین و نمازو براشون دغدععه میکنین هم خدا ازتون راضیه هم به کمال خودتون کمک کردین ..زندگی نامه و سیرت امامان معصوم و امام خمینی رو اگه خونده باشین متوجه میشین ک جلوی شخصیت های مهم و یا در دیدارهای مهم تا صدای اذان اومده بسرعت جلسه رو رها کردن و به نماز ایستادن .. پس خجالت نکشین و هرحا بودین به نماز بایستین خداوند قبول کنه ان شاءالله 

التناس دعا

نماز صبحا اگه با شوهرم بیدار بشم مبخونم وگررنه در غیر این صورت هرچقدر هم ساعت بذارم نمیدونم چرا نمیت ...

این مشکل همه ماست فقط شما اینطوری نیستین 

اتقد باید ازین نمازا بخونیم تا بالاخره یاد بکیریم نماز  با حضور و توجه یعنی چی ... شما به نماز ک می ایستی عزیزم هرجا که حواست جمع میشه که ای وای نماز دارم میخونم چرا تو فکر و خیالم اون لحظه تمام سعیتو بکن تا توجه داشته باشی چی داری میخونی .. اگه بازم حواست پرت شد عیب نداره ولی به مخض اینکه باز هوشیار شدی سعی کن حضور و توجهت رو ادامه بدی ... توی همه نمازهات به همین شکل عمل کن به مرور توجه و حضورت بیشتر میشه و ان شاءالله ملکه ذهنت میشه و شیطانو شکست میدی .. فقط بدون هممون همینطورییم و مازت وقتی قبوله ان شاءالله که ارکان نمازو رعایت کرده باشی و سعی کنی به نماز و معنی نمازت توجه داشته باشی ... به مرور خدا درستت میکنه به خاطر تلاشت 

التماس دعا عزیزم

نماز صبحا اگه با شوهرم بیدار بشم مبخونم وگررنه در غیر این صورت هرچقدر هم ساعت بذارم نمیدونم چرا نمیت ...

آیه آخر سوره کهف رو به نیت بیدار شدن برای نماز صب بخون و ساعت مشخص کن همون موقه خود بخود بیدار میشی .. فقط از ته دل باور داشته باش 

احسنت به شوهرت که اهل نمازه خداروشکر ..

تو نماز بخون با لاک بخون اینا فرعیاته  اصل خوندن نمازه توجه ای ب این حرفا نداشته باش

شماهم عزیزم بخاطر راهنمایی نادرست دنیا و آخرت خودتو و یکی دیگرو دچار مشکل نکن ...

در مورد هرچیزی هرکسی یه نظری داره ولی در مورد دستورات دینی باید از قرآن،مراجع تقلید و علمامون پیروی کنیم اگه دین میخوایم باید همه چیشو بخوایم نه دست و پا شکسته ... اصل دینداری اینه که کامل دستوراتشو انجام بدی نه هرچی رو برات سخته بذاری کنار ... هممون میدونیم که به عنوان مثال همه با خدا محرمیم درسته؟وقتی به نماز وایمیستیم پس چرا باید حجاب کنیم؟؟؟ عزیز من خدا وقتی دستوری میده برای امتحان من و تویه که چقدر بهشون عمل میکنیم تو کار خدا اما و اگر نباید آورد خدا براه راست هدایتمون کنه ان شاءالله 

به امید عاقبت بخیری هممون صلوات 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم