2777
2789
عنوان

یعنی به این مرد میشه تکیه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز عقدم..... بنظر جدا بشم بهترهوضع مالیش هم خیلی خوبه

قبلا در موردش حرف نزده بودید؟ چقدر زرنگه میخواد تو پولات رو خرج کنی خودش بره خونه و زمین بخره بگه با پولای خودمه به اسمت نزنه. درآمدش چقدره؟

هنوز عقدم..... بنظر جدا بشم بهترهوضع مالیش هم خیلی خوبه

بگو خونه بابام اب و غذا هست . چرا باید کار کنی و خرج زندگی یه مرد دیگه رو بدی؟ واسه خودت کار کن و دستت تو جیب خودت باشه. مگه از اول نگفته بود چرا عقد کردی؟

بگو خونه بابام اب و غذا هست . چرا باید کار کنی و خرج زندگی یه مرد دیگه رو بدی؟ واسه خودت کار کن و دس ...

نه دیگه نگفته بود ... اوایل می‌گفت از غذای بیرون بدم میاد... کار دارم نمی توانم بیام تفریح و ... و خونه رو هم خب درست کرد... بعدها گفت من خونه درست کردم تو موادغذایی بخر در حالی که درآمدش ده برابر منه

خیلی زیاد ...‌ پول من خرج بشه پول خودش پس‌انداز

ببین این پسرای پولدار من زیاد دیدم اینجوری خسیس هستن. فک میکنن همه بخاطر پولشون بهشون نزدیک شدن توهم توطئه دارن. واسه هیشکی خرج نمیکنن. دقیقا عین مورد شما واسه دوستم پیش اومد اون نامزدش پسر رئیس یکی از کارخونه های لاستیک سازی معروف بود . دقیقا گفته بود خرج خونه با تو.من ملک میخرم بعد گفته بود به اسمم میزنی؟ گفته نه مهریه داری چرا ملکم رو به اسمت بزنم. خلاصه سر پول جدا شدن