2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون جواب مادرشوهرمو بدم?

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 64 پست
افرین ببین همین حرفو مامانت زده ناراحتی نداره برات اصلا  ولی وای به روزی که مادرشوهر بگه ( ...

همین خرفو اگه مادرشون به دامادش میگفا کلیم شر میشد ادم مادر دختری خیلی فرق داره کلا باید حرفو مزه مزه کرد زد این حرف مادر شوهر ایشون حالا خیلی مهم نبوده اما ماهم تو جو خانوادشون نبودیم قضاوت کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین ببین همین حرفو مامانت زده ناراحتی نداره برات اصلا  ولی وای به روزی که مادرشوهر بگه ( ...

اخه خب بعضی وقتا ادم ناراحت میشه مخصوصا اگه همش تکرار بشه از نظر من که مادرشوهرش توهینی نکرده یا حرف بدی نزده فقط بخاطر دوست داشتن نوه شونه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
همین خرفو اگه مادرشون به دامادش میگفا کلیم شر میشد ادم مادر دختری خیلی فرق داره کلا باید حرفو مزه مز ...

بالاخره این حرفای این مدلی بین خانوما رایجه نه آقایون 

اره ما تو جو خانوادشون نیستیم ،و براساس اونچه استارتر گفته نظر میدیم ،ولی اگه بینشون اصطکاکی وجود داشت حتما استارتر میگفت که باهم مشکل داریم 

نمیدونم از نظر من که اصلا چیزی نیست آدم بخاطرش بحث کنه 

یا من زیادی بیخیالم یا بقیه زیادی حساس ان

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اخه خب بعضی وقتا ادم ناراحت میشه مخصوصا اگه همش تکرار بشه از نظر من که مادرشوهرش توهینی نکرده یا حرف ...

منم اوایل ک میگفت همین برداشت رو میکردم اما وقتی  کار به تکرار رسید و ب تو جمع گفتن حس کردم دیگ ربطی بدوست داشتن نداره تبدیل به تیکه پروندن شده

عزیزم اصلاااا حرف بدی نزده ،من بودم ناراحت نمیشدم خدایی،نهایتا اگه خیلی ناراحت میشی به همسرت بگو عیر ...

اینکه دیگه بدتره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

هیچی نگو الکی گنده نکن بابا حرف قابل توجهی نیست که بخوای بدتر بهش بها بدی نیمی از دین تغافل و نیمی دیگه ایمان اگه زرنگ‌باشی اصلا نشنیده میگیری. سیاست زن یعنی همین جاها اگه جوابشو بدی اونم یه بحث جدید راه می اندازه ول کن

[QUOTE=50981957]وای خدا معلومه که همش شوخیه ،من که چنین برداشتی کردم [/QUOTEنه خیلی جدی گفت اگه دختر ...

اوه دیگه اینجا باید با خنده میگفتی چرا اخه ،؟ هردوش هدیه خداست

در کل شماهاوقتی ازتیکه های اینجوریه مادرشوهراتون ناراحت میشین عکس العملی نشون میدین? چون من یه شخصی ...

مادرشوهر من بنده خدا اصلا اهل این حرفا نیست ولی رفتارم یجوریه اگه کسی حرفی بزنه و ناراحت شم همونجا با آرامش حرف میزنم درموردش و دلیلشو میپرسم ،اهل بحث و جدل و تیکه پرونی و کنایه انداختن نیستم 

اوه دیگه اینجا باید با خنده میگفتی چرا اخه ،؟ هردوش هدیه خداست

اتفاقا گفتم: شما فکرمیکنید باور کنیداگر دختر بود عزیزتر از این بود.گفت: شاید...اما اگر دختر بود دنبال دومیش نبودم!