2777
2789

بچه ها من دوسال بعد عروسیم باردار شدم اون تو دومین ماه اقدامم قبلش شوهرم بچه نمیخواست.الان پسرم 7ماهشه.مادرشوهرم خیلی خیلی دوسش داره  اما مشکلی ک دارم اینه ک تا حالا چند دفعه پیش خودم و یا جلوی بقیه به بچه م میگی تو چرا دیر اومدی تو حالا باید بچه دومی باشی!یه جوری ب در میگه ک دیوار بشنوه.یعنی من!هر کسی ندونه فکر میکنه اجاق ما ده سال کور بوده!

جالب اینه ما سه تا زوج بودیم تو فامیل شوهرم ک باهم عروسیمون بود ک فقط ما فعلا بچه دار شدیم.

بنظرتون من زیادی حساسم?دلم میخواد اینجوری میگه یه چیزی جوابشو بدم.امروز برای بار چندم جلو خواهرشوهرم گفت.

اخه ناراحت میشم وقتی جلو بقیه اینا میگه.اینم بگم من با خانواده شوهرم رابطه مون بر پایه احترامه و تاحالا رومون تو روی هم باز نشده.

بنظرتون اگ بازم چیزی گفت چی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان منم بهم میگفت باید ده سال پیش اینو میزاییدی من اونموقع13سالم بود😂😂😂

از دوست داشتنه بیخیال میگه یعنی خیلی شیرینه و کاش زودتر میومد

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

ول کن چیز خاصی نگفته بذار اینقدر بگه که خسته شه بیخودی برا خودت اعصاب خوردی درست نکن. اگه خیلیم رو مخت میره یه بار خیلی محترمانه از زبون بچه بگو چه خبره مادرجون؟

خدا با ما نشسته چای مینوشه······

احتمالا چون پسرتونو دوست داره میگه ولی این سری گفت ازش محترمانه بپرس بگو مامان یعنی چی دیر اومدی شاید منظورش اصلا اونی نیست که تو فکر میکنی

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است
هر چه توان انسان کمتر باشد ادعایش بیشتر است
هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد