2777
2789

سلام هفته ۷ هستم از دیروز خیلی کم لکه بینی دارم . شیاف پروژسترون خریدم . باید شبی یدونه بزارم؟ 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان چهارشنبه دکتر بودم قلب تشکیل نشده هنوز . 

خود دکتر گفت اگر لکه بینی داشتی شیاف بزار اما من جزیبات نپرسیدم

دوستان چهارشنبه دکتر بودم قلب تشکیل نشده هنوز . خود دکتر گفت اگر لکه بینی داشتی شیاف بزار اما من جزی ...

اگه خدایی نکرده قلب تشکیل نشه بعدن بچه رو بخوای سقط کنی خیلی عذاب اوره انشالله قلبش تشکیل میشه ولی یه هقته صبر کن تو این یه هفته استراحت مطلق باش برو سونو ببین قلبش تشکیل شده

اگه خدایی نکرده قلب تشکیل نشه بعدن بچه رو بخوای سقط کنی خیلی عذاب اوره انشالله قلبش تشکیل میشه ولی ی ...

چشم ممنونم از راهنماییتون توکل بر خدا 

چشم ممنونم از راهنماییتون توکل بر خدا

منم هفته ۶ خونریزی کردم رفتم سونو گفت هماتوم داری ولی قلبش تشکیل شده بود اومدم شیاف اینا استراحت کردم برطرف شد اونجا یه نفر ۷ هفته بود قلب بچه تشکیل نشده بود دکتر شیاف ننوشت گفت باید صبر کنید بیشتر بچه ها تا ۸ هفته تشکیل میشه نگران نباش

منم هفته ۶ خونریزی کردم رفتم سونو گفت هماتوم داری ولی قلبش تشکیل شده بود اومدم شیاف اینا استراحت کرد ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون 🙏

توکل بر خدا ...۴ ام سونو بعدیه .. ببینیم خدا چی میخواد