2777
2789
عنوان

بیاین از خرابکاری های بچه های مهمون یا فامیل بگین ک

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست
عهههه چ خواهرشوهرت بی‌شعور بوده همسرت چیزی نمیگفت

کلمه ی بیشعور واقعا براش کمه...

چرا بنده خدا شوهرمم کلی حرص خورد میخواست چیزی بگه من نمیذاشتم میگفتم عیب نداره به جهنم. گاو ده من شیر ده نشیم. مهمونن بلاخره میرنو.....

ولی اخماش توهم بودا....

حالا تنها جایی که نتونست خودشو کنترل کنه سر رخت خوابا بود که رفت بالشت بیاره در جا رخت خوابی رو باز کرد متوجه شد رخت خوابارو پرت کرد بیرون گفت بچه هات شاشیدن عیب نداره حداقل قایم نکن ادم گاوم باشه متوجه میشه خب .

ما که نگفتیم چرا یا بیا ببر بشور حداقل فرو نکن اون تو. بنداز حیاط خودمون میشوریم. بقیه رخت خوابارم نجس کردی🙃

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
کلمه ی بیشعور واقعا براش کمه...چرا بنده خدا شوهرمم کلی حرص خورد میخواست چیزی بگه من نمیذاشتم میگفتم ...

پس خاک توسرش  کنن با این بچه تربیت کردنش

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خاک توسرش کنن با این بچه تربیت کردنش

خودش از بچه هاش نفهم تر و کثیف تر و بیشعور ترع.

بخدا یه کارایی میکرد ادم شک میکرد به زن بودنش.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
یه پارچ اب البالو رو فرش کرمی رمگمون ریختن مامانش کو.ن تکون نداد یه غلطی بکنه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵😵 چقد بدم میاد از بچه ی ک میاد انقد گریه میکنه تا چیزی ک میخواد رو بهش بدی شیطون ...

من کلا از بچه بدم میاد دیگه کاری هم کنن دوست دارم از زندگی ساقطشون کنم اما دست و بالم بستس از این بابت

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»