2777
2789
عنوان

بیاین از خرابکاری های بچه های مهمون یا فامیل بگین ک

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست
مبل رنگ روشنمو با خودکار خط خطی کرد ، ۶تا بشقاب چینی شکوند توی کارتن جهیزیه ، آباژور شکوند ، سطل سرو ...

این دیگه آخر خرابکاری  فک کنم میخواسته همرو نابود کنه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

کدومشو بگم اخهاز کامپیوتری که به مو بند بود با آب بسوزه یا اسپری بدنی که تو هوا خالی شد یا مرواریدی ...

این قوم یاجوج ماجوج کی بوده 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو میگم دلتون خنک بشه یکم. من بچه بودم یکی از بچه فامیلامون که خیلی شیطون بود و مامان باباش عین خی ...

دمت گرم آفرین نزاشتی خون اسباب بازیت رو زمین بمونه 🤣🤣🤣🤣

آره واقعا نابود کرد دیگه مامانش گریه کرد و رفت

وای پسر خاله های من ک دیگه کافیه یخشون آب بشه دیوار راسته رو میرن بالا

تو هم اصن نگا نکن کیه بزنش یه اصن نده ادب هم خوب چیزیه

فکر کن اینا واسه منی ک ۲۰ سالمه خاطرس من بیشتر واسه خواهرم ک زبون نداره دست و پا میزنم نمیتونه از خودش دفاع کنه

برا تولدش دستمون خالی بود رفتیم برای بازی فکری خریدیم ۴۵۰ اومدن بی اجازه در کمدو باز کردن ورداشتن بردن همینجوری تو کیف زنموم من خیره و مات مونده بودم

وای ولی یه جایی یه جوری فشار خوردم حد نداره .

خواهرم ی دوستی داشت فوت کرد ازون یه یادگاری داشت یه گیره مو که ست خریده بودن اینو حتی به منم نمیداد خودشم استفاده نمیکرد معنوی طور بود براش شیشه کمد چون شکسته بود چادر انداخته بودیم توش معلوم نباشه

دختر عمم اومد زد کنار که عروسکارو طبق معمول ببینه گریه کنه چشمش خورد به این ما یه لحظه حواسمون به گوشی بود کرد تو جیبش گفت ای وای روح برد که کجا برد رفت برد کرد تو کیفش اومد بچه ۷ ساله 😐😐😐

.

یکی از فامیل‌هامون هیمنجوری بود بچه‌ش خودشم چیزی نمیگفت بهش

یه تراش شکل لاک‌پشت داشتم، معلم کلاس اولم بهم داده بود و خیلی برام عزیز بود، زد خرابش کرد

دیگه بعدش هروقت اومدن خونه‌مون همه چیزو میذاشتم توی کمد و درش رو قفل میکردم، در اتاق هم می‌بستم حدالامکان کسی نره

فکر کن اینا واسه منی ک ۲۰ سالمه خاطرس من بیشتر واسه خواهرم ک زبون نداره دست و پا میزنم نمیتونه از خو ...

من اگه اینجوری باشه دم در هرچی تو کیف و جیبشون باشه درمیارم بزار هرچی میگن بگن سکته میکنم بیان غارت کنن برن 

این قوم یاجوج ماجوج کی بوده

از هردو طرف بوده

سر کامپیوتر کتک خورد بچه از مادرش منم قیافه گرفتم بدتر گریه کرد سر اسپری خودم حرف از مادره شنیدم نمیشه ازش بگیری در صورتی که میگرفتم قهر میکرد سر مروارید بعد رفتن متوجه شدیم نمیشد کاری کرد سر تخته جادوییم بارها کتکش زدم از رو نمیرفت از مادره خط میگرفت چون دیدم گوشی که شبیه به گوشی مادره نیست برده رفته با کیبورد کامپیوتر ور رفته که خراب بشه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یکی از فامیل‌هامون هیمنجوری بود بچه‌ش خودشم چیزی نمیگفت بهشیه تراش شکل لاک‌پشت داشتم، معلم کلاس اولم ...

خوب میکنی ولی  خوبه بچه میاریم یه ذره ادب و شعور هم یادش بدیم

از هردو طرف بودهسر کامپیوتر کتک خورد بچه از مادرش منم قیافه گرفتم بدتر گریه کرد سر اسپری خودم حرف از ...

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵😵  چقد بدم میاد از بچه ی ک میاد انقد گریه میکنه تا چیزی ک میخواد رو بهش بدی  شیطون میگه ببرش تو اتاق انقد بزنم تا بیهوش شه مادرش هم اومد بگی خوابیده بچتون 😅🤣🤣

دور از جون خانمای اینجا، بعضی از این بچه‌ها مادر پدرشون از خودشون بیشعور‌تره

موافقم خوب اونام تربیت نشدن دیگه 😅

بچه ها و خواهر شوهر عوضیم که چند روز خونم تلپ بودن هرکاری بلد بودن کردن که من حرص بخورم....

پسرش رفت چرم دسته مبلمو با دندون جویید و پاره کرد قشنگ جوری که احساس میکردی موش جویده.

دخترش با توپ زد لامپ خونمونو اورد پایین.

موقع غذا با غذا میدویدن اینورو اونور دست های روغنی شونو به همه جا میمالیدن‌ و خونه رو به گوه میکشیدن بعد هر وعده من باید خونه زندگی تمیز میکردم🥲

شب ادراریم داشتن من تشکچه دادم بندازه زیرشون شب جمع کردن انداختن کنار شاشیدن رو رخت خوابام بعد چون من خواب بودم خواهر شوهرم قشنگ تا کرده بود گذاشته بود تو جا رخت خوابیم نمیدونم چه فکری پیش خودش کرده بود. درو که باز میکردی قشنگ بوی شاش میزد تو صورتت.

بعد رفتنی هم پسرش اسباب بازی پسرمو شکوند بعد گفت چرا این داشته باشه من نداشته باشم😐😑

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
بچه ها و خواهر شوهر عوضیم که چند روز خونم تلپ بودن هرکاری بلد بودن کردن که من حرص بخورم....پسرش رفت ...

عهههه چ خواهرشوهرت  بی‌شعور بوده  همسرت چیزی نمیگفت