2777
2789
عنوان

حیوان آزاری🙂🍷

135 بازدید | 8 پست

یه گربه ی سیاه و یه پرنده ی عروس هلندی افتاده دست یه بی شعور داره اذیتشون میکنه🥲

بابام داره عروس هلندی هرو میگیره🦅🥲

یه کم بگذره گربه هرو هم میگیرم🥺

من خودم دوتا پیشی حمایتی دارم💖

پدرم هم تو محل کارش کلی پرنده و قناری و اینا داره

دعا کنید بتونم بگیرمشون🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله ک بتونی گلم😄بهت واقعان افتخار میکنم❤🤌🏻

حقیقتا منم یه مینا داشتم بهترین پرنده ی ک داشتم اون بوده خلاصه مریض شد ولی کسی حاضر نشد ک ببره دکتر💔😄و چشم هاش کاملا عفونت کرد و نمی تونست راه بره🙂 و خیلی براش گریه کردم خیلی و بهش قرص سرماخودگی تا10روز دادم بهش و چشم هاش خوب شد😃ولی دیگ نمی تونست راه بره😥😭و روز چهلم پدربرزگم بابام اونو ازم جدا کرد وداد به پسرعمه ام🙃😭ومنم شبها دق کردم از نبودنش ومیدونی اون دیگ طاقت نیاورد و وقتی ک توی خونه ی پسرعمه ام ازاد بود روی سفره غذاخوری شون فوت میشه😭

و..... حال من هیچکس درک نکرد بچمو ازدست دادم چه صبحت های ک باهاش نکردم همش باهاش حرف میزدم هعی بهش میگفتم نگاع چه دوست خوبیم 😔چه روزهای خوبی بود حیف😔😭نمیدونم حال اون طفلک چطور بود😭همش به خدا میگفت الان خوبه حالش؟ داره چکارمیکنه؟ همش دعام این بود ک حداقل بتونه راه بره یا حالش بهتر شه

من واقعان صاحب خیلی بدی بودم وهستم😭😔

ایشالله ک بتونی گلم😄بهت واقعان افتخار میکنم❤🤌🏻حقیقتا منم یه مینا داشتم بهترین پرنده ی ک داشتم اون ...

ایشالا❤️

واقعا متاسفم 🥲

منم خیلی از فرشته هارو از دست دادم😢

ولی من مطمئنم اون ها فقط بال دراوردن چون فرشته بودن 🥺

امیدوارم الان جاشون عالی باشه🙂

ایشالا❤️واقعا متاسفم 🥲منم خیلی از فرشته هارو از دست دادم😢ولی من مطمئنم اون ها فقط بال دراوردن چون ...

ممنون گلم  ولی دلم پرع اینکه چرا این مینامو ازم گرفتن🙂نذاشتن تااخرین لحظه مرگش کنارش باشم🙂💔🤌🏻خدا همه چیمو گرفت هیچی نگذاشت بمونه واسم حتی مینام ک دیوانه وار دوستش داشتم حتی وسط غذام میدیدم ک غذا نداره سریع میرفتم میگرفتم دون

💔🙂حالم واقعان اینکه مینام نیس  وتنهام ودیگ نمیتونم حیوان خانگی بیارم 🙂چون دخترداداشم اذیت میکنه و دلم نمیاد ازار بهش برسه منتظرم اتاقم درست شه بعد میخرم وازاد میذارمش🙂💔

ایشالله ک بتونی گلم😄بهت واقعان افتخار میکنم❤🤌🏻حقیقتا منم یه مینا داشتم بهترین پرنده ی ک داشتم اون ...

عزیزممممم😭

امیدوارم زود تر اتاقت درست بشه🥲

درکت میکنم🙂

مطمئن باش اون الان توی قلبه توئه 😢