2777
2789

بچه ها من شوهرم خیلی مرد خوبییه

حدود 12 ساله ازدواج کردیم هیچ مشکلی با هم نداشتیم 

ب غیر از خنگ بازی هایی ک گاهی در میاره .... 

چند وقتیه خیلی عوض شده 

همش دعوا داریم خستم کرده 

اصلا نمیدونم چش شده 

منم بلد نیستم چطور باش رفتار کنم دارم دیونه میشم 

فقط متاهلا راهنمایی کنن خاهشا 

دائم سرش تو اینستای کوفتیه .... 

حتی شبا نمیخوابه می شینه پای این لعنتی 

میدونم چیز بد نگا نمیکنه 

دائم حرفش فقط گرونیه و بی پولی و بد بختی ... خیلی درگیر سیاست و این چیزاس ....

همش عصبیه .... 

وقتی بچه ها میان سمتش اصلا سرشو از اون بی صاحاب نمیاره بیرون .... 

دارم دق میکنم 

الانم خونه مادرش دعوت بودیم من قهر کردم باش نرفتم 

تا حالا سابقه نداشته ...

هیچی دلار ۹۳ تومنی این جور چیزا هم داره 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اینستا و موبایله
یه بار ک سر کیفه بهش بگو اینستا رو حذف کنه،
ببین چقدر بهتر میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

رفت ولی تهدید کرد ک دیگه پاشو خونه مادرم نمی زاره ... 

دیشب تا صبح هرچی بیدار شدم پای گوشی بود 

صبحم تا همین الان کله اش تو گوشی 

دیگه خسته شدم 

رفتار درست چیه ؟

واقعا فکر نمیکردم توی این سن ب جایی برسم نفهمم چطوری رفتار کنم 

بخاطر اینستا و موبایلهیه بار ک سر کیفه بهش بگو اینستا رو حذف کنه،ببین چقدر بهتر میشه

گفتم ازش خواهش کردم 

وقتی پاک کرد کلی قربون صدقه اش رفتم 

باز فردا نصب کرد 

یه روزم دوام نیورد

الان دیگه اکثر مردا سرشون تو گوشیه شوهر منم همینطوره بنظرم چاره ای نیس اینستا همه رو درگیر کرده

آخه این چ زندگیه ؟

شوهر من آدمی بود ک ادعا میکردم یه لحظه از عمرشم تلف نکرده و همش دنبال کار و درس بوده 

گفتم ازش خواهش کردم وقتی پاک کرد کلی قربون صدقه اش رفتم باز فردا نصب کرد یه روزم دوام نیورد

باید یجوری جلوشو بگیری
بهش بگو اینستا باعث فاصله بین ما شده
خودت متوجه نیستی؟ بچه ها رو ببین از خودت میرونی...گرونی و بدبختی همیشه هست مهم اینه این زمان کوتاه عمر که با هم هستیم، مهربون باشیم، خوش خلق باشیم، بچه ها ناراحتن دلشون باباشون رو میخواد
اینجوری بگو و بعد بگو عزیزم یه هفته سراغ اینستا نرو...فی...لترشکنش رو هم پاک کن...بهش بگو به من اعتماد کن یه هفته سراغ اون کوفتی نرو
به جاش این یه هفته رو جوری داخل خونه با بچه ها باش ک بهش خوش بگذره
خنده و شوخی و فیلم و سرگرمی یا بیرون رفتن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نازشو بکش بیشتر محبت کن و با محبت به راهش بیار . جامعه وضعش خرابه با قهر و دعوا مردا بیشتر از خونواد ...

باورم نمیشد بدون من بره .... 

گفتم یه کم ناز کنم مثلا 

گفتم من نمیام .....ولی قصدم نبود ک نرم 

گفت نیا ب جهنم ..... 😐