2777
2789
عنوان

نظرتون راجب طلاق چیه

152 بازدید | 18 پست

دوستان من 8 ساله عروسی کردم یه پسر سه ساله م دارم. 

چن روز پیش شوهرم یه دعوا راه انداخت سرخواهرش.  حالا خواستین همشو میگم بعد کاربه جایی رسید که پدرم اوومد و ددر حضوراوووون هم کتکم زد هم فش داد منم دیگه بابام نزاشت بمونم دست بچه مو گرفتمو اومدم بیرون. اکثرا دست به زن و فش داره موقع دعوا. بعد جالبه داشتم وسایلمو جمع میکردم اومد ببینه طلاهاسرجاشه. 

الان امروز فهمیدم خونه نیس یواشکی رفتم دیدم طلاهارو قایم کرده. 

به نظرتون چکار کنم؟ مهریه م 100 تا سکه س بخاطر پسرم قصد طلاق ندارم ولی خیلی آدم پولکیه الانم مطمنم حتی به انتقال اسناد فکر میکنه که من نتونم چیزی مصادره کنم. 

موندم چکار کنم مث سگ ازش متنفرم دیگه خیلییی دلمو زده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین فردا پسفردا مهریه تو بذار اجرا چون اگه تاریخ اجرا گذاشتن مهریه ت قبل از انتقال سند باشه کلا ملغا میشه ولی اگر نه تو دستت به هیج جا نمیرسه نگران طلاها نباش تصنیف اموال میزنن البته قبل از هرچیزی بفکر سازش باشید من مسائل قانونیشو.گفتم

مهریه بزار اجرا طلاها که هیچی اموالی اگر داره خود قانون مصادره میکنه مجبورش میکنن سکهوهاتو بده

من نمیخوام طلاق بگیرم میخوام ادبش کنم هرچند فقط به خاطر پسرمه نمیخوام مدیونش بشم وگرنه دیگه برام هیچ ارزشی نداره. 

با هم بشینید قشنگ صحبت کنید نمیدونم مشاوره برید .من دانش آموزانی که فرزند طلاق هستن میبینم خیلی دلم براشون میسوزه حیف زندگیشون.البته که نمیگم شما هم خدایی نکرده زجر بکشید ولی فکر اصولی کنید