2777
2789
عنوان

آیا این حرکات بچه طبیعیه

265 بازدید | 38 پست

سلام خانوما ۲۴هفته و ۲روزمه 

استراحت مطلق دکترم بهم دادن ک متاسفانه شرایطش رو ندارم و خانوادم ازم خیلی دورن تنهام 

سرکلاژم و پساری دارم 

چندتا سوال دارم یکی اینکه پساری یک بند انگشتی واژنمه این طبیعیه؟

و اینکه وقتی بلند میشم درد توی گودی کمرم دارم این چی اینم طبیعیه 

ترشحات سفید غلیظ زیاد دارم ؟

و اصلی ترین سوالم جفتم خلفی و از ۱۸هفته حرکات تو دلیمو مث سکسکه حس کردم 

الان ک ۲۴هفتمه حرکاتش اصلا زیاد نشده شاید یکی دوبار در روز اونم دوسه تا تکون ریز نگرانم طبیعیه؟

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

عزیزم نمیخام ته دلت خالی کنم...اما کمردرد خیلی بده...

من کمردرد داشتم و شرایط شما ..بچم سقط شد...

سعی کن چن وقتی بری خونه پدرت .

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخام ته دلت خالی کنم...اما کمردرد خیلی بده...من کمردرد داشتم و شرایط شما ..بچم سقط شد...سعی ...

ده روز دیگه شرایط رفتنم جور میشه🥺🥺🥺

دردش مث کوفتگیه

ده روز دیگه شرایط رفتنم جور میشه🥺🥺🥺دردش مث کوفتگیه

من ک عجیب درد داشتم خم و راست نمیتونستم بکنم..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بقیه رو نمیدونم اما گودی کمر من سر قبلیم داشتم الانم که ۵هفته مه دارم کمردرد بادل درد نباشه طبیعی .ت ...

من گودی کمر دارم می‌تونه برا این باشه؟

بقیه رو نمیدونم اما گودی کمر من سر قبلیم داشتم الانم که ۵هفته مه دارم کمردرد بادل درد نباشه طبیعی .ت ...

دل درد چ دل دردی بده نمیتونم تشخیص بدم دردام رو از هم