2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با گلاب پاشویه ش کن 

اگه خیلی تبش بالاس یه کم الکل بریز تو آب  پاشویه ش کن

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

یه بار بروفن دادم دکتر هر چی دلش خواست بهم گفت . میگه بروفن اصلا ندید خیلی قویه یه دفعه صورت بچه کج میشه یا لبش ورم میکنه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

برای تب بالا من همیشه استامینوفن میدم اگه نشد شیاف اگه نشد میبرمش حموم با اب ولرم اب بازی کنه بهتر از صد تا پاشویه ست زود میاد پائین اگه بازم نیومد ببرش یه سرم بزنن و تو سرم داروی های مخصوص میریزن 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

عزیزم همون بروفن رو بده از شیاف دیکلوفناک عوارصش کمتره . فقط معده اش نباید خالی باشه . من هر وقت تب پسرم شدید باشه میدم البته دکترش هم تجویز میکنه برا تب بالا . مقدارش هم نصف وزن بچه باید به سی سی بدی . برای پسر شما پنج یا پنج و نیم سی سی هر ۶ یا ۸ ساعت یکباره . در کل سعی کن تب روزش رو با استا کنترل کنی اما چون از عروب تا سه و چهار صبح دمای بدن بیشتر بالا میره ، شبا رو ایبو بروفن بده . زودتر از ۶ ساعت هم نباید بدی . پاشویه اش کن . دو تا دستمال رو خیس کن با آب ولرم بپیچ دور پاش . دستمال نمدار رو بزار روی شکم و قفسه سینه اش . مواطب باش لرز نکنه .