2777
2789

قضیه اینه که من یه خاستگاری دارم شرایط شغلی خوبی داره و بازاریابه )ویزیتوره این اقا ۱۲ بهمن مادرش با مادره من تماس گرفت اومدن خاستگاری  وقتی رفتیم اتاق حرف بزنیم من هر سوالی از این اقا پرسیدم گف منم همینطور ، درسته، موافقم ، دقیقا و از این کلمات در واقع  هر سوالی میپرسیدم در لفافه  جوابشو از زیر زبون من میکشید تحویل خودم میداد  دو جلسه  به همین شکل گذشت  من گفتم این شاید تو خونه مغذبه که هر چی من میگم تایید میکنه اخه مگه میشه آدم هیچ مشکل و اختلاف و هیچ نظر نداشته باشه فقط جواباش منم همین طور باشه  جلسه سوم رفتیم بیرون هم بازم همین طور بود اینم بگم وقتی سوالی ازش میپرسم هی نطرشو تغییر میده که جواباش شبیه جوابای من بشه  دیگه گفتم جلسه چهارم بریم مشاور من هرچقدر با تو حرف میزنم از افکارت هیچی دستگیرم نمیشه همش میگی منم همین طور  اولش گفت قبوله بریم بعد گفت نه نمیام  ما پدر مادرامون خودشون ده تا مشاورن و این کارا پول ریختن دوره  گفتم نه بریم هزینه ای نداره  گفت نه من پول ندارم 🫠 حالا که خودت اصرار میکنی  تو پوله مشاوره رو بده اگه جوابت مثبت بود من پولتو میدم (راستش من از قبل میخواستم پوله مشاور رو بدم چون هی این میگفت من وام دارم و اینا)ولی وقتی که گفت من  فقط درصورتی پوله مشاور رو میدم که بگی بله و نظر مشاور روت تاثیر نذاره و منو قبول کنی !😐

گفتم خب اگه قرار باشه نطر مشاور تاثیر نداره مرض دارم برم مشاور ؟ 🤨 خلاصه دعوا مون شد منم گفتم مشاور مساله مهمیه و جوابش روی نظرم تاثیر داره  حالا به نظره شما کاره این ادم مشکوکه یا من خیلی حساس شدم اینم بگم که این آدم ماهی ۴۰،۵۰ تومن حقوقشه و آدم نداری نیست  همین منو به شک میندازه که شاید خواسته در بره یا چیزی داره که مخفی میکنه میترسه مشاور بفهمه 

اگه میشه راهنماییم کنید  ببخشید خیلی طولانی شد 🥲

اینم بگم که اینا برای جواب گرفتن از من خیلی عجله دارن 🫠 مامانه دو روز یه بار زنگ میزنه میگه بیایم واسه حرفای نهایی

این حجم از تفاهم، عجله،مقاومت برای نرفتن پیشه مشاور به نظرتون مشکوک نیست ؟🤔

هی میگن ما که مشکل و دعوایی نداری چرا بریم تست بدیم  میگم این تست واسه شناخته پسره اینا مث ماهی لیز میخوره هر سوالی که میپرسم ازش طفره میره 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرت درسته خ مشکوک میزنه حتما ببرش مشاوره

در برابره مشاوره رفتن خیلی مقاومت میکنه انگار که مطمئنه مشاور میگه نظرش با من ومخالفه و به درده هم نمیخوره  هی میگه نمایم منم گفتم این مسئله مهمیه اگه نمایی بهتره بری پی زندگیت حالا مامانش زنگ زده میگه اینا با هم مشکلی ندارن چرا برن مشاور شما میخواین ما رو رد کنید دنبال بهونه میگردین 🥲

من باشم قبول نمیکردم.یه چیزی هست که سعی دارن زود جواب مثبت رو بگیرن.

منم همینو میگم  ما همش ده روزه همو میشناسیم آخه جواب قطعی چی باید بدم اونم آدمی که هیچ نظرشو نمیگه ولی چون  همش بامن موافقه و پسره زرنگیه خانواده میگن  داری بهونه میگیری ردش کنی

۲۴ سالمه بهم میگن سنت میگدره همیشه موقعیت خوب پیش نمیاد  از نطر اونا ایرادای من الکیه و بخاطره ترسمه که میگم مشکوکه🫠

در برابره مشاوره رفتن خیلی مقاومت میکنه انگار که مطمئنه مشاور میگه نظرش با من ومخالفه و به درده هم ن ...

اکس منم هربار گفتم بریم مشاوره گفت باشه اوکی ولی نیومد هی پشت گوش انداخت تا آخر گفت اگ بریم و همچی رو بگیم بعد بگه بدردت نمی‌خورم چی واقعا منو ول میکنی 😢

حقه باز از دلسوزی من سواستفاده کرد نگو قبلا ۳سال زن صیغه ای داشته ک ۸سالم ازش کوچکتر بود و ی بچه داشته و اون خانم باردار شده و سقط شده بچشون 

و بعد خیانت کرده و آقا هنوز اون خانمه رو دوسداره بعدم معلوم شد تمام ۸ماهی ک با من بود با اونم چت میکرده 

کات کردم ولی خ آسیب روحی دیدم 💔😔

منم همینو میگم ما همش ده روزه همو میشناسیم آخه جواب قطعی چی باید بدم اونم آدمی که هیچ نظرشو نمیگه و ...

نه خیر 

هیچ عجله نکن

سنت اونقدرا بالا نیست، من 30سالگی ازدواج کردم 

از کجا مطمئنی حقوقش 40/50م؟! 

شاید اونا یه مبلغی رو گفتن وقتی همه جواباش منم همینطور باشه، شاید مبلغ رو هم الکی بالا زدن. 

محل کارش برید تحقیق کنید. 

ما یکی از دخترای آشناهامون براش خواستگار اومد خواهرای داماد اصلا نمیذاشتن برادرشون حرف بزنه، آخر متوجه شدن مشکل اعصاب داره.

واای الهی بمیرم واسه دلت 🥲منم از همین چیزاش میترسم

خدا نکنه قشنگم هنوز دارم تاوان میدم شهریور پارسال تا اردیبهشت امسال 

اما بهم صربه زد موقع امتحانات دانشگاهم عمدا وابسته ام کرده بود نمیذاشت درس بخونم هی ادای قهر دلخوری گریه زاری 

خ اذیتم کرد منک حلالش نکردم بهشم گفتم ب خدا واگذارش کردم 

باعث شد پایان نامم ۱سال عقب بیفته 

نه خیر هیچ عجله نکنسنت اونقدرا بالا نیست، من 30سالگی ازدواج کردم از کجا مطمئنی حقوقش 40/50م؟! شاید ا ...

واقعا نمیدونم حقوقش چقدره  همینطور گفته حقوقمون پورسانتیه هر چی بیشتر کار کنیم حقوقمون بیشتره  مامانه میگف یه خونه قولنامه کرده پسرم چند میلیارد  ماهی ۳۰ میلیون پول وامه خونه رو میده بعد من به پسره گفتم یه تومن چیزی نیس واسه مشاوره نوشت تو هم اگه ماهی ۳۰ تومن وام میدادی یه تومنم واست یه تومن بود 🥲 انگار من گفتم منو خونه دار کن اونو بردم زیر چند میلیارد وام  انگار تقصیره منه ! حالا بله رو نگفته این منو وادار به ملاحطه و قناعت میکنه اونم توی چنینم مسئله مهمی مث مشاوره 

واای الهی بمیرم واسه دلت 🥲منم از همین چیزاش میترسم

این آقا ی مشکلی داره یا شما ازش خ سرتری 

ولی بنظرم چون نمیاد مشاوره مشکلش جدیه می‌ترسه لو بره پیش مشاور 

عمدا بگو باشه من پولش میدم بیا بریم بعد روز قبلش حضوری بگو مشاورم خ زرنگه و باهوشه ببین چکار میکنه رنگش میپره و کنسل میکنه یا ن 

اگرم کنجکاوی و واست مهمه واقعا ببرش مشاوره با هرترفندی ک شده  

واقعا نمیدونم حقوقش چقدره همینطور گفته حقوقمون پورسانتیه هر چی بیشتر کار کنیم حقوقمون بیشتره مامان ...

مامانه زنگ زده گفته زود نَگین نه راصیش میکنم برید مشاوره 

ولی راستش دیگه دلمو زده حس میکنم یا خسیسه یا یه چیزی رو پنهان میکنه 🤫🥲 🥲