میفهمم فقط بهش توجه نکن به جاش تو ذهنت همون موقع ذکر بگو ذکر صلوات یا لااله الاالله ذکر بگو فقط
داشتم درموردش غیر مستقیم صحبت میکردم با کسی خیلی رک اون حرفو زد گفت شیطونه ولش کن من الان حرص اونم باید بخورم که چرا واضح بیان کرد چجوری با اینکه مذهبیه مثل من درگیرش نشد من کم کم دارم دیوونه میشم😔
داشتم درموردش غیر مستقیم صحبت میکردم با کسی خیلی رک اون حرفو زد گفت شیطونه ولش کن من الان حرص اونم ب ...
شیطونه اره حالا اون بنده خدام اون حرف و زده رک اشتباه کرده شما فقط ذکر میتونه کمکت کنه نه قرص و نه دارو فقط باید ذکر بگی من خودم یه چند روزی درگیرش شدم انقد حالم بد بود اها یه چیزی میتونی متوسل بشی یه نماز استغاثه به حضرت زهرا بخون برا اینکه این وسواست از بین بره و فکرای منفی و بد نکنی فقط نماز و دعا و ذکر کمکت میکنه ان شاءالله که حل میشه
شیطونه اره حالا اون بنده خدام اون حرف و زده رک اشتباه کرده شما فقط ذکر میتونه کمکت کنه نه قرص و نه د ...
دارم کم کم انجام میدم ذکر و این چیزارو ولی حینش تو ذهنم میاد که تو گناه کردی داری خودتو میزنی به کوچه علی چپ تو ادم بی ارزشی هستی حتما برات مهم نیست که اهمیت نمیدی
چرا این فکر باید بیاد تو سر من هزار جور فکر دیگه که منو دیوونه میکنه