2777
2789
عنوان

جاریم وقتی بهش گفتم بچم پسره

2963 بازدید | 87 پست

اصلا خوشحال نشد 

اون یکی جاریم ولی خیلی خوشحال شدم بهم تبریک گفت دلم شکست مگه الان اون دختر داره خیلی بده که ب یه جنین چهار ماهه پسر حسودیش میشه خدایا چشم و گوش همه رو باز کن 

الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونما ولی بعضی خانواده ها وقتی دختر دارن انقدر عروسو اذیت میکنن و تنه میزنن که طرف رو از زندگی سیر میکنن . شاید اینم اینطور بوده بالاخره وقتی سر یه چیزی خیلی اذیت شی ببینی اون یکی داره شاید در حداقل حالت بری تو فکر . فکر نکن بهش

اون یکی جاریت بچه اولش چیه

یدوته دختر داره یکسال نیمه شه 

این جاریم که ناراحت شد یه دختر داره پنج سالشه خودشون دیگ بچه نمیخان میگن یکی بسه 

منم بچه اولمه البته جاری بزرگم که هنوز خبر ندارم اینجا نیست کلا خونش دوتا پسر داره با یدونه دختر که پسر بزرگش از من یکسال بزرگتره

چه اهمیتی داره که جاریت خوشحال بشه یا نشه؟ 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

احتمالا رابطه اش با شما خوب نیست بخاطر همین خوشحال هم نشده 🙁

بر عکس خیلی من بهشون خوبی میکنم خودش ازم خوشش نمیاد حسودی می‌کنه همه چیش هم خداروشکر بالا تر از من خونه تویی بهتر مکان شهر داره ولی من خونه ندارم داخل خونه مادر شوهرم ماشین آخرین سیستم ولی ما یه ماشین ساده داریم بهترین زندگی داره خدا بیشتر بهش بدههه ولی باز حسودی منو میکنه

نمیدونما ولی بعضی خانواده ها وقتی دختر دارن انقدر عروسو اذیت میکنن و تنه میزنن که طرف رو از زندگی سی ...

ن بابا خانواده شوهرم خیلی خوبن اینم بعد ۱۰ سال خدا این دختر بهش داده الآنم پنچ سالشه نباید ناشکری کنه من چهار ماه بعد عروسیم باردار شدم