2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی خلالی بزرگ میکنم سرخکن دوتا جا داره قسمت پایینش یه لیوان اب و قسمت دومش سیب زمینی با کمی ر ...

عزیز من سولاردوم دارم، سرخ کن بدون روغن کارایی و طعمش با سولاردوم متفاوت میشه؟ 

منم  سولار دارم اما تا حالا توش سیب زمینی سرخ کرده درست نکردم، ولی توی فر سیب زمینی تنوری درست میکنم. شما هم اکه فر نداری میتونی با گزینه ی کانوکشن سولار که مثل فر عمل میکنه درست کنی. در ضمن تو اینستا پیج های زیادی هستن که غذا درست کردن با سولار رو آموزش میدن‌.

منم سولار دارم اما تا حالا توش سیب زمینی سرخ کرده درست نکردم، ولی توی فر سیب زمینی تنوری درست میکنم ...

چرا فر دارم. داخل سولاردوم تنوری میشه سیب زمینی، سرخ کرده نمیشه البته با روغن کم اگر هم زیادتر بگذارم زمانش را خیلی خشک و بد میشه

فرق سولاردوم اینه که با ۴برابر سرعت غذارو میپزه یخ زدایی میکنه گرم میکنه البته برا پخت و سرخکردن محدودیت داره 

پس چطور مغز پخت میشه؟رو چه دمایی میزاریاب میریزم که با بخارش مغز پخت بشه همزمان از بالا هم سرخ میشه

سیب زمینی رو می‌شورم خشک میکنم با دستمال روغن میزنم دمای ۱۸۵و زمان ۳۰ هر هفت هشت دقیقه زیر و رو میکنم در آخر نمک میزنم عالی میشه عین اینکه تو روغن سرخ کردی

فرق سولاردوم اینه که با ۴برابر سرعت غذارو میپزه یخ زدایی میکنه گرم میکنه البته برا پخت و سرخکردن محد ...

من یه کم پول پس انداز کردم، دوست دارم وسایلی که لازمم هست را بخرم، خونم هم کوچیک. به نظرتون من که فر و سولاردوم دارم، سرخ کن بدون روغن هم لازمم میشه؟ 

شما چه غذاهایی با سولاردوم درست کردین که راضی بوشین؟

من فقط پیتزا و لازانیا درست کردم، با گزینه های خودش. یه بار مرغ تنوری هم درست کردم، خوب شد اما کل دستگاه شد پر روغن و به بدبختی تمیزش کردم.