2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

43 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان یه سوال دارم

من نزدیک سه ساله عروسی کردم 

دوسالم قبل اون عقد 

یعنی حدود ۴ ۵ سالی هست ازدواج کردم

۶ ماهه اول بعد عروسی هر شب شوهرمو میبوسیدم قبل خواب تا اینکه یه بار گفتم بزار نبوسم ببینم اون میاد طرفم از اون روز شوهرم میره تو رخت خواب خودش و روسرشو میکشه میخوابه

الان از روز عقد شوهرم هر روز وارد خونه میشد میرفتم استقبالش دم در و میبوسیدمش . یعنی میگم هر روز فکر نکنید یک روز این کارو ممکنه نکنم . 

متاسفانه از حاملگی اولم دچار افسردگی بعد زایمان شدم و باتوجه به مشکلاتی که شوهرم به وجود اورد و نذاشت دارو بخورم ادامه پیدا کرد. در حال حاضر دکترا میگفتن بچه دار نمیشی منم مراقبت نکردم چون همشون گفتن اولی هم معجزع بوده و جلوی حاملگیمو نگرفتم و بچه دار شدم . و دوباره این افسردگی به صورت خیلی بدتر برگشته . این دو سه هفته شوهرم میومد داخل چون ناراحت بودم نرفتم دم در . و جالب اینه شوهرم هم نیمد سمتم خودش. حتی یکبار بیاد بگه چرا دم در نمیای مثل این ۴ سال یا من میام داخل خونه اون بیاد منو ببوسه

شاید من لوسم احتمالا هم همینه ولی در حدیم که احساس میکنم توان ادامه زندگی باهاشو ندارم

موردای خیلی زیادی بوده کلی این دو مورد احساس میکنم بهم ثابت شده زندگیم الکیه

زندگیت یک طرفست مثل جاده یه طرفه

باهاش حرف بزن شاید یه مشکلی داره 

با زبون نرم برو جلو ببین چیشده 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیت یک طرفست مثل جاده یه طرفهباهاش حرف بزن شاید یه مشکلی داره با زبون نرم برو جلو ببین چیشده

خونمون پنجره هاش قدیمیه این چند روزه هوا خیلی سرد بود . بهش گفتم بیا پتو بندازیم دونف ه این طوری زیر یه پتو گرم تره. واقعا شبا از سرما عداب میکشم . اون شب که گفتم بهش انداختیم دوباره هر روز اومدم بخوابم دیدم پتو یه نفره انداخته بهش گفتم گفت حواسم نبود و دوباره از فرداش  دوباره همون وضع . ببین شاید مئئله مهمی نباشه ولی واقعا به حدی رو روحم ضربه وارد شده احساس میکنم دیگه توان ادامه ندارم 

الان شوهر من هنوز فیلم عروسیمو نگرفته فکر کن نزدیک سه ساله گذشته هر هفته میگم حتی با دعوا که مثلا خواهرات میگن فیلمو بزار میگم نگرفتیم هنوز احساس میکنم دارم بهشون میگم تو به من بی اهمیتی باز همون وضعیت 

خونمون پنجره هاش قدیمیه این چند روزه هوا خیلی سرد بود . بهش گفتم بیا پتو بندازیم دونف ه این طوری زیر ...

خیلی صبوری اگه میتونه برو پیش مشاور 

اونا می‌دونن چیکار کنی

ببخشید من شاید نباید بگم ولی حس میکنم شوهرت یکم چشم و گوشش میجونبه چون اینا حالتش بی اهمیتی

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤

خیلی صبوری اگه میتونه برو پیش مشاور اونا می‌دونن چیکار کنیببخشید من شاید نباید بگم ولی حس میکنم شوهر ...

خودم تا حالا چنین حسی نگرفتم ازش کلا بیخیاله

مثلا روز عروسیم انقدر دیر اومد  من اخر عروسی رسیدم 

یعنی میخوام بگم کلا مدلش اینه ولی خیلی برام سخت شده ادامه دادن باهاش