2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نیست انجام نده صورتت چروک میشه

خیلی لپ دارم 

یجاهایی لازمه واقعا

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

میخواستم چن سال پیش انجام بدم ولی انقد غصه خوردم کل لپام آب شده خخخ باورکن صورتم خیلی لاغر شده غبغبم ...

من لاغر شدنی اصلا لپام نمیره ثابته 

خوشم نمیاد ازشون

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

من که خالیه دوس دارم ژل بزنم پر بشه. صورتو لاغر نشون میده که.خوب نیست🙄

من خیلی لپ دارم 

برای همون رو مخمه

لپام ارثیه

هزینش نمیدونم الان ولی دوسال پیش ۴،۵ تومن بود تهران

پس الان ده پانزده تومنه گمونم

خوبه که. اتفاقا هرچی تنت لاغر باشه و رژیم بگیری صورتت نمیوفتهمن تا یک کیلو کم کنم همه میگن صورتت افت ...

من نه 

این موضوع برعکس شما رو مخمه 

چی بگم انگار هرکسی دنبال چیزیه 

خوبه که. اتفاقا هرچی تنت لاغر باشه و رژیم بگیری صورتت نمیوفتهمن تا یک کیلو کم کنم همه میگن صورتت افت ...

صورت افتاده با لاغر خب خیلی متفاوته.

من صورتم کوچیک بود اصلا پر نبود ولی حالت بوکال خیلی دوست داشتم بخاطر همین خیلی خیلی کم چربی لپم درآوردم که حاله ی محوی داری ولی بنظرم قشنگه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.