انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
متاسفانه جامعه بخشیش هم والدین و خانواده های بیمار و مریض با هزاران اختلال شخصیتی هستن و بچه فروش هستن و حامی و پشتیبان بچه های خودشون نیستن ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
من دلم نمیاد دختر ۱۷ سالم حتی اتاقشو تمیز کنه ، به خدا یه روز ازدواج کنه شوهرش بگه بالای چشمت ابروه ...
خدا خیرتون بده .تو رو خدا اگر دبدین حال روح و روان دخترتون خوب نیست خونه امنش بشین ما زندگی که رفت تو رو خدا حداقل شماها بچه هاتون عزیز تون بدونید محیط امنش بشین .نمیتونه حال دلش خوب نیست روح و روانش داعون داره میشه اجازه بدین بگرده پیشتون .همون عزت قدیم داشته باشه ما ها جرات نداریم قهر حتی بکنیم چون جایی نداریم .روح و روان خراب مون جسم مون داعون کرد باز گفتن ادامه بده برنگرد اینجا جای تو نیست
من دلم نمیاد دختر ۱۷ سالم حتی اتاقشو تمیز کنه ، به خدا یه روز ازدواج کنه شوهرش بگه بالای چشمت ابروه ...
حالا اون پسری هم که قراره دخترتو بگیره مامانش همینطوری بارش آورده.به دخترت میگه وای به حالت پسرمو اذیت کنی.اینجوری میشه که فردای ازدواج باید برید واسه طلاق.