2777
2789

من دوتا دختر گل دارم 

۹ و ۶ ساله. همه جوره عاشقشونم و خوبن

مستقل و فعال.همسرم هم خوبه و هر وقت تایم داشته باشه بهم کمک میکنه و با بچه ها بازی میکنه و وقت میزاره...الان ازم خواسته فرزند سوم بیاریم و بگم منم بدم نمیاد و بچه دوست دارم .درسته سر کار نمیرم ولی برا خودم وقت میزارم و حتی سر بچه هام ب دنیا میومدن بعد چهل روز میرفتم باشگاه و حرفه ای ورزش میکنم.

الان دوست دارم بهم بین آیا بچه سوم اوردن خوبه؟

مالی هم خدا روشکر خوبیم و خدا میرسونه

یکم دو دلم 

خدايا آن ده ,كه آن به

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دومیم موندم شما داری بحث سومی میکنی،خب چرا دودلی اگه شرایطط جوره  مشکلت چیه؟ اگه برا اینکه پسربیاری میخوای بیاری دیگه هیچ ولی اونم دست خداس،اما واقعا ادم دلش بحال این بچه ها نمیسوزه میارتشون تو این جامعه که اینده ای نداره؟ماها چیکارتونستیم بکنیم بچه های این دوره خیلی بیچارن وبنظر من وقتی ما میدونیم شرایط چیه بخاطر خودخواهی خودمون زندگی یکی دیگه رو تحت تاثییر نزاریم

من تو دومیم موندم شما داری بحث سومی میکنی،خب چرا دودلی اگه شرایطط جوره مشکلت چیه؟ اگه برا اینکه پسر ...

بله درسته شرایط سخته و همونطور که ما اینده ی نامعلومی دلشتیم اینها هم همینطورن. ولی خب انشالله که همه چی دزست بشه و خدا کمک کنه

خدايا آن ده ,كه آن به

بله درسته شرایط سخته و همونطور که ما اینده ی نامعلومی دلشتیم اینها هم همینطورن. ولی خب انشالله که هم ...

انشالله گلم اما واقعا اگر برا جنسیتش میخوای بیاری اول باخودت کنار بیا اگه دختر باشه ناراحت نمیشی؟

انشالله گلم اما واقعا اگر برا جنسیتش میخوای بیاری اول باخودت کنار بیا اگه دختر باشه ناراحت نمیشی؟

درسته حرف شما 

خیلی با همسرم صحبت کردیم 

قراره برا ای وی اف مشاوره برم 

خدايا آن ده ,كه آن به