2777
2789

میگم فاصله اشنایی تا نامزدی عقد عروسیتون چقد بوده 

که حالا با تو بچه😐 میاید اینجا مپیرسید شوهرم منطورش چیه 

چرا فلان کرو کرد؟  چجوری کنار یه آدم زندگی میکنی ولی شخصیتشو نشناختی کامل هم نه حداقلی

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلشون اینه ک باهام حرف نمیزنن میان اینجا میپرسن

بنظرم با حرف زدن نصف مشکلات زناشویی حال میشه ولی ما زنا حرف زدن خیلی برامون سخته نمیزیم ازشون بپرسیم ک چرا اینطوری کردی و اینطوری گفتی اونام ک عقل ندارن نمیفهمن کلا مردا گیرایشون پایینه

خانوماهم میان اینجا سوال میپرسن ب جا اینکه با مرداشون حرف بزنن

بخاطر اینکه مثل آفتاب پرست هرروز عوض میشن

خانم مگه میشه 

حداقل اینو میدونی طرف داره رنگ عوض میکنه 

مگه یه آدم جقد ظرفیت داره 

بیا قبول کن اینا توجو ازدواج میکنن  باخوشخیالی بچه دار میشه 

بعدش علی میمونه با حوضش

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

مشکلشون اینه ک باهام حرف نمیزنن میان اینجا میپرسنبنظرم با حرف زدن نصف مشکلات زناشویی حال میشه ولی ما ...

اینجوری که معلومه زناهم خنگن شانس بیاری یه طرف رابطه عاقل باشه

دقیقاً منم درک نمیکنم چرا تا وقتی بلوغ رابطه ندارن ازدواج میکنن هم خودشونو عذاب میدن هم شوهررو

با نیمه‌دوم حرفت مشکل دارم عذاب شوهر چیه 

هر دو طرف باید بالغ باشن 

مشخصه اینا هیچکدومشون زندگی جم‌کن نیستن

با نیمه‌دوم حرفت مشکل دارم عذاب شوهر چیه هر دو طرف باید بالغ باشن مشخصه اینا هیچکدومشون زندگی جم‌کن ...

میدونی چرا میگم چون خیلیارو دیدم شوهره آدم درستی بوده و چون خانم هیچ دذکی از رابطه و ازدواج نداشته و فقط یچیزی سطحی میدونسته فک می‌کرده با همه ی مرداد باید یجور رفتار کردچون پدر خودش ی رفتار اشتباه داشته پس شوهرشم اینجوریه و همون الگوی رفتاری مادرشو رو شوهرش پیاده میکنه و دائما تو جنگ و دعوان 

همینبنطرم آی کیو شون ضعیفه

😅😅 اصلا آدم میمونه من برادرمو شاید ماهی یکبار ببینم 

زیاد هم صحبت نیستم 

تازه این چند سال اخیر ماهی یکبار قبلا ۶ماهی یکبار 😐

اونم درحد چند ساعت اخلاقشو از برم😂 اینا شوهرشون نمیشناسن ک صب تا شب باهمن

یکی از دلایلش ازدواج تو سن کمه .طرف خودش ۱۸ سالشه ، شخصیت خودش رو به زور میشناسه چطوری میخواد شخصیت ...

باحرف موافقم 

خیلیا هم عشق شوهر دارن از همون ۱۸سالگی  فقط به فکر ازدوجن 

دیگه زیاد شخخصیت طرف براشون اهمیتی نداره

میدونی چرا میگم چون خیلیارو دیدم شوهره آدم درستی بوده و چون خانم هیچ دذکی از رابطه و ازدواج نداشته و ...

برعکسشم هست میدونی رابطه دوطرفست 

ولی میگم زن باید بیشتر دفت کنه چون طلاق وایه مرد زیادچالشی نیست جز بخش حال مادیش ولی زن قشنگ زندگیشو میبازه

چون بعضی از رفتارهای همسرشون رو می بیند.. ولی چشم پوشی میکنند.چون مثلا عاشقن یا خیلی دلایل دیگه.. ولی بعد همون رفتارهای به ظاهر کوچک مشکل ساز میشه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡