سه ماهه عقد کردم دو ماهه ول کرده رفته. هر حرفی میزنم رو میگیره ول میکنه چرا این حرفو زدی دیگه نمیخوامت، چرا رو حرفم حرف زدی دیگه اعتماد ندارم بهت. بهش گفتم اگه نمیخوای بیا تموم کنیم گفت خودت اقدام کن. همون روز اول عقد رفتاراش تغییر کرد. اون منو نمیخواد ولی منم جرات اقدام و شکایت ندارم 🫠 میخوام بعد عید شکایت کنم
دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین ما چند سال باهم بودیم بقول بعضیا با بدبختی بهم رسیدیم ولی خرش ک از پل گذشت عین خر فقط بلده لگد ...
طرف پسره؟ قبلا ازدواج نکرده؟
تو بچه داری؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم رابطه درعقد اصلا خوب نیست چون وقتی باکره ای میتونی ازحق حبس استفاده کنی ولی وقتی نباشی بدون عر ...
درواست ازدواج مجدد فقط در صورتی که مرد رو تمکین نکنیم صادر میشه دیگه چه مواردی رو شامل میشه؟ و اینکه مگه نباید رضایت زن اول باشه برا ازدواج دوم پس این چی میشه ؟
عزیزم تو شاغلی توکل به خدا کن جدا شو . ادامه دادن با این فرد خطای محضه. بعد با یه بچه آواره ای. ببین اینو بدون خیلی وقتا یه مجرد آزاد و با عزت خیلی بهتر از متاهلین. منم شاغلم و متاهل برو تاپیکت مورد بخون . کاش تو عقد جدا نیشدم
سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم
ببخشید الان تونستین ازدواج موفق داشته باشین؟ من خیلی میترسم از آینده
عزیزم ازدواج نکردم تنهاموندن خیلی بهتراز زندگی بایه مرد مشکل دارهست،درست تصمیم بگیرمن یکسال عقدبودم اینقدر اذیتم کردن که ازدستشون فرارکردموجداشدم،کارم گریه بود،الان خداروشکر از اون دوران خیلی بهترم،فقط نصیحت خواهرانه تورو خدا اگه فرشته هم شد باهاش رابطه نداشته باش به نفع خودته