2777
2789
عنوان

جرئت طلاق رو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 88 پست
اگ داشتی اول همه راهایی ک فک میکنی ممکنه درست بشه رو برو مث پا درمیونی خانواده صحبت با مشاورو روانشن ...

مشاورم گفت تا عید صبر کن بعد که خبر نشد اقدام کن . چندین بار بهش زنگ زدم برداشت توهین کرد گفت نمیخوامت بعدشم قطع کرد. انکار فرار میکنه ازم

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
ازدواج دومتم خوب درنیومد؟ اونم ازدواج دومشه؟

اون اوله

دوم منم ب گل نشست 

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نداشتم . ولی خیلی بهم ظلم شده بدون حتی یک توضیحی میخواد بزنه زیر همه چی . من بهش اعتماد کرده بودم ...

اگر رابطه نداشتی مهریه و نفقه رو اجرا بذار و از حق حبست استفاده کن مجبوره بیاد تکلیفت رو روشن کنه 

هیچ جا باهاش تنها نشو و رابطه ای برقرار نکن 

عزیزم هرکاری میکنی اصلاااااااا رابطه برقرارنکنی،اصلاهم خودت اقدام به درخواست طلاق نکن،صبرکن اگه پیدا ...

ببخشید الان تونستین ازدواج موفق داشته باشین؟ من خیلی میترسم از آینده 

ببین ما چند سال باهم بودیم بقول بعضیا با بدبختی بهم رسیدیم ولی خرش ک از پل گذشت عین خر فقط بلده لگد ...

طرف پسره؟ قبلا ازدواج نکرده؟

تو بچه داری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم رابطه درعقد اصلا خوب نیست چون وقتی باکره ای میتونی ازحق حبس استفاده کنی ولی وقتی نباشی بدون عر ...

درواست ازدواج مجدد فقط در صورتی که مرد رو تمکین نکنیم صادر میشه دیگه چه مواردی رو شامل میشه؟ و اینکه مگه نباید رضایت زن اول باشه برا ازدواج دوم پس این چی میشه ؟

اکثر کسایی که طلاق گرفتن ناراحتن که چرا تو عقد دو دل شدن طلاق نگرفتن و بعدش جدا شدن شک نکن الان بهتر ...

چند بار کا تنها شدیم یه نوازش خالی هم نکرد . یه محبت کلامی هم نکرد . یه آدم خودشیفته اس خودش رو خیلی باور داره

اون اولهدوم منم ب گل نشست

چرا چشه مگه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

طرف پسره؟ قبلا ازدواج نکرده؟تو بچه داری؟

اره پسره

من ن بچه ندارم

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

عزیزم تو شاغلی توکل به خدا کن جدا شو . ادامه دادن با این فرد خطای محضه. بعد با یه بچه آواره ای. ببین اینو بدون خیلی وقتا یه مجرد آزاد و با عزت خیلی بهتر از متاهلین. منم شاغلم و متاهل برو تاپیکت مورد بخون . کاش تو عقد جدا نیشدم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

عزیزم تو شاغلی توکل به خدا کن جدا شو . ادامه دادن با این فرد خطای محضه. بعد با یه بچه آواره ای. ببین ...

جدا پیشدم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

ببخشید الان تونستین ازدواج موفق داشته باشین؟ من خیلی میترسم از آینده

عزیزم ازدواج نکردم تنهاموندن خیلی بهتراز زندگی بایه مرد مشکل دارهست،درست تصمیم بگیرمن یکسال عقدبودم اینقدر اذیتم کردن که ازدستشون فرارکردموجداشدم،کارم گریه بود،الان خداروشکر از اون دوران خیلی بهترم،فقط نصیحت خواهرانه تورو خدا اگه فرشته هم شد باهاش رابطه نداشته باش به نفع خودته

چرا چشه مگه

بچه وضعه

تا چیزی میشه میزاره میره

خسیسه

فحش میده

بددهنه

پشت سر خانوادم بد میگه مسخره میکنه با خانوادش میخندن

خاهراشو میکوبه تو سر من

همش تهدیدم میکنه ک میره