2777
2789
عنوان

پسرم چهارده ماهشه راه نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 25 پست

پسر من 11ماهشه ن سینه خیز رفت ن چهار دستو پا  

فقط میشینه .. جدیدا نشستنی خودشو حرکت میده جلو  

خودمم اینجوری بودم 20ماهگی راه رفتم دکترم بسی برده بودنم سالم بودم...

تا یکی دوماه دیگ پسرت راه میره نگران نباش

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره برادر زاده من دوسالگی راه افتاد هیچ مشکلیم نداشت

واقعا؟ نگرانش نشدین؟ پسرم ۱۹ ماهشه مستقل راه نمیره

حتی شده یه نخ از شلوار من را بگیره راه بره، ولی مستقل نه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
پسر منم ۱۹ ماهشه راه نمیره مستقلتاپیکهای قبلیم هستمتخصص مغز و اعصاب کودکان بردم مشکلی نداشت و کاردرم ...

بچهای دختر دایی منم دیر راه افتادن چون کمبود کلسیم داشتن 

شاید بچه تو هم اینجوری باشه شیر و سنجد بده بهش

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
واقعا؟ نگرانش نشدین؟ پسرم ۱۹ ماهشه مستقل راه نمیرهحتی شده یه نخ از شلوار من را بگیره راه بره، ولی مس ...

چرا داداشم خیلی دکتر بردش همش ام آر آی میگرفتن میگفتن مشکلی نداره فقط تنبله،کاردرمانی بردنش خوب شد راه افتاد

واقعا؟ نگرانش نشدین؟ پسرم ۱۹ ماهشه مستقل راه نمیرهحتی شده یه نخ از شلوار من را بگیره راه بره، ولی مس ...

عه اگه اینجوری پس میترسه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

وقتی با کمک میتونه واسته اوکیه

پسر من یکسالگی راه میرفت غیر از اون همه ی کاراش با تاخیر بود مثلا ۳سالگی تازه شروع کرد حرف زدن

زیر نظر پزشک بود و... اما اطرافیان بیچارم کردن هی میگفتن چرا حرف نمیزنه و... بچه فلانی یه ماهشه مثل بلبل حرف میزنه و...

الان کلاس دوم یجور دیگه گیر میدن مثلا چرا دندوناشو هنوز نریخته همه بچه ها تو مهد دندوناشون میریزه و...

همه ی اینا در صورتیه که همیشه زیرنظر دکتر

از لحاظ هوشی خوبه شاگرد اول

شیطونه

زیر تظر دندانپزشک مرتب فلورادتراپی شده و تازگی فیشور سیلانت انجام دادیم براش ولی بقیه فکر میکنن ما بی توجه هستیم بهش

دختر منم ۱۷ ماهشه هنوز مستقل راه نمیره . چکاپ داد همه چی خوب بود کمبود نداشت، مغز و اعصاب هم بردیم ام ار ای نوشت دکتر گفت سالمه هیچ مشکلی نیست . گفت چون چهاردست و پا نرفته عضلاتش تقویت نشده . دخترم نشسته حرکت میکنه