2777
2789
عنوان

اونایی ک‌کراتین کردن

153 بازدید | 25 پست

مبشه از مراقبتای بعدش بگین؟

چقد موند واستون؟

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

اصلا فکرشم نکن 2 بار کراتین کردم با بهترین و گرون ترین مواد و گرون ترین جاها رفتم و موهام کلا ریخت منی ک به پر بودن موهام توی فامیل و دوستام معروف بودم الان حتی روم نمیشه روسریمو درارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آخرای شهریور کردم، فقط شامپو بدون سولفات،هفته ای یه بارم تقریبا معمولی میزنم، ماسک مو داخل حموم میزنم، و با باد سشوار خشک میکنم، هنوزم مثل روز اولشه، فقط ریشه هام در اومده باید برم ترمیم ریشه

من نانو کراتی کردم کراتین اصلا خوب نیس نکن

کردم دیگه دیره خانمم 😔😂

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

من اصلا به موهام نساخت بعد دوماه برگشت ولی در کل باید ماسک موی خوب استفاده کنی من از کریستال راضی بو ...

ممنون

اصلا فکرشم نکن 2 بار کراتین کردم با بهترین و گرون ترین مواد و گرون ترین جاها رفتم و موهام کلا ریخت م ...

واییی منم همینطور کلی از حجم موهام کم شد 

سریعم برگشت 

انگار پولمو ریختم تو چاه توالت

یک سال

حتما با شامپو و ماسک فری سولفات بشور موهاتو 

ماسک حتمااا باید ۷-۸ دقیقه بمونه رو موهات و به کفه سرت اصلا برخورد نکنه و ماسک رو با دسته خیس برندار

وقتی داری موهاتو خشک میکنی وقتی نم دار بود روغن آرگان بزن

من آخرای شهریور کردم، فقط شامپو بدون سولفات،هفته ای یه بارم تقریبا معمولی میزنم، ماسک مو داخل حموم م ...

ممنون

منم شامپو و ماسک مخصوصشو خریدم

شامپو و روغن مخصوص موهاي  کراتین شده باید استفاده کرد. با آب ولرم باید دوش گرفت نه آب داغ. از همه مهمتر استفاده از مواد اصل و خوب کراتین هست . والا بعد چند وقت موها دچار ریزش میشه

یک سالحتما با شامپو و ماسک فری سولفات بشور موهاتو ماسک حتمااا باید ۷-۸ دقیقه بمونه رو موهات و به کفه ...

ینی اصلا ب کف سر نزنم؟

فقط ساقه ب پایین؟