2777
2789
عنوان

کاری که دوستم با زندگیش کرد

207 بازدید | 10 پست

اوایلی که عقد کرده بود هر روز خانواده شوهرش براش هدیه می‌خریدن

طلا رو طلا

خواهرشوهرش هر وقت بهش سر میزد براش هدیه می‌آورد

هر وقت با یکیشون میرفت بازار  اونا با پول خودشون براش یک عالمه خرید میکردن 

ولی دوستم اینقدر ادا در آورد و حساس بود و به کوچک ترین کارشون واکنش نشون داد و پیش شوهرش بدگویی کرد و پیش این و اون غیبت مادرشوهرش رو کرد که همه خانواده شوهرش باهاش قطع رابطه کردن و حتی پدرشوهرش که یک عالمه پول واسه مراسم عروسیشون کنار گذاشته بود یک هزار تومنی خرج نکرد و محلشون نداد و مادرشوهرش هم خونش راهش نمیده

دوستم اینقدر بدگویی کرد پیش شوهرش که اون هم ازش زده شده

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست

الان هر ثانیه غیبت خواهرشوهرش رو میکنه

خواهرشوهرش رو مبشناسم اینقدر ماههههههه

برعکس خودش دو به هم زن و آب زیر کاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه لیاقت مهربونی نداشته، اونا از اول خواستن باهاش خوب باشند ولی خودش نخواسته. احتمالا فکر کرده خودش خیلی تاپ و بلند مرتبه هست که اونا براش خرج میکنند و احترامشو دارند🤣🤣🤣

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
قضاوت ممنوع

میشناسمش

میاد پیش من حرف یکی رو میزنه

میره پیش اون حرف منو میزنه

وقتی بینمونو خراب کرد اونوقت خودشو مظلوم میگیره

میشناسمشمیاد پیش من حرف یکی رو میزنهمیره پیش اون حرف منو میزنهوقتی بینمونو خراب کرد اونوقت خودشو مظل ...

خب چرا با همچین ادمی رفت و آمد میکنی؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خب دیگه لیاقت مهربونی نداشته، اونا از اول خواستن باهاش خوب باشند ولی خودش نخواسته. احتمالا فکر کرده ...

یه شخصیت مزخرفی داره

غیبت زمین و زمان رو میکنه

به همه تهمت میزنه

با هیچ کس نمیسازه نه با دوست نه با همسایه نه با آشنا

اونوقت خودشو فرشته خدا میدونه بقیه رو شیطان

خب چرا با همچین ادمی رفت و آمد میکنی؟

دختر عمومه خونشون چسبیده به خونمون

خانواده شوهرش هم فامیلمونه

قضاوت ممنوع

متاسفانه مایادگرفتیم ک ظاهرطرف ببنیم ینی طرف ک مادرشوهریاخواهرشوهرباشه جلوروطرف چندبارقربون صدقه عروس رفت همه میگن وای چقدخوبن ولی هیچکس ازدل عروس خبرنداره ک چ خون جیگرداره میخوره