بچه ها ما کلا یه خانواده ایی هستیم که اصلا دعا واسم و چه میدونم اینجور چیز هارو اصلا قبول نداریم ،امروز داشتم انباری خونه رو تمیز میکردم😭
دارم با گریه مینویسم دیدم یه مشما سفید اونجا هست داخلش از این دست مال پارچه ایی های کهنه بود بر داشتمش ببینم چیه دیدم این دستمالا هستن اونا رو در آوردم گفتم اینارو حتما خودم اینجا گذاشتم😭
دیدم ته مشما یه جلیقه سیاه دخترانه بچه گانه هست که از هم از پشت وهم از جلو هر طرف ۵ تا دکمه سیاه میخورد دور یقه اش هم با پولک منجوق سیاه دوخته شده بود یه دوخت تزیینی خیلی وحشت ناک بود😭😭
بردم به مامانم به بابام نشون دادم گفتم این برای کیه گفتن اصلا ما تا حالا تو بچگیت لباس مشکی اینجوری برات نخریدیم ،من دیگه هیچی نگفتم اون بیچاره ها رو پیچوندم.
اومدم اینجا بگم یعنی ممکنه یکی برامن جادویی سلیمی چیزی گرفته باشه؟ آخه تعریف خونواده ما رو همه میکنن ولی تا الان هیچکس نیومده خاستگاریم،یا مثلا یه موردی خیلی عاشقم بود ولی همش یه چیزی مانع شد به هم نرسیدیم،😭
کسی میدونه این چه دعا یا سلیمی بوده،به غیر از اینا ما امسال خیلی اتفاقی بد برامون افتاد از اول سال ۴۰۳ تا خود الان رنگ خوشی رو ندیدیم😭😭😭
خدایا یعنی این چیه😭😭😭