2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

124 بازدید | 16 پست

کسی مفهوم این جمله رو میدونه( یعنی راجبش مطالعه کرده ) ؟ اگر هم نمیدونید حتما نظرتون رو بگید شاید کنار هم متوجه شدیم ؟

"هر ابلهی می‌تواند با بحران مقابله کند، این زندگی روزمره است که تو را نابود خواهد کرد.".

آنتون چخوف ( پزشک و نویسنده شهیر روسی) 

ینی بحران فقد برای چند وقته و هرکسی میتونه باهاش مقابله کنه و دووم بیاره 

منتهی این زندگیه روزمره خودمونه که انرژی و توان و ازمون میگیره و مارو خسته میکنه 

از نظر من البته *

(:My blue lilium 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بالاخره هرکس برای چالش های که داره راهی رو پیدا می‌کنه ولی زندگی روزمره به دلیل تکرار شاید خسته کننده بشه 

بنظر من هیچ‌چیزی مثل یکنواختی آزار دهنده نیست 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ینی بحران فقد برای چند وقته و هرکسی میتونه باهاش مقابله کنه و دووم بیاره منتهی این زندگیه روزمره خود ...

بله درسته ولی بیشتر باید دربارش فکر کنیم ، یکن مفهوم بیشتری داره من واقعا ذهنم درگیر آیت جمله از چخوف شده

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

معموما فلاسفه و نویسنده های غرب اشاره به عصیان و سرکشی در برابر زندگی رو دارن

منظور هر چیزی رو راحت نپذیر

مقابله کن

مبارزه کن

حتا وقتی نتونستی از زندگی دست بکش

بشدت مخالف سر سپردگی برده وار تو زندگین 

من این نکته رو تو خیلی هاشون دیدم

به طور خلاصه همینه منظورش چیز نهفته ای نداره حرفش منطقی هم هست

من هم موافق هستم اما شما فقط جمله رو دوباره با بیانی رایج تر بیان کردید من مقصودم این هست که جمله آنتون چخوف که یکی از بزرگان ادبیات هست باید مفهومی عمیق تر از کلمات داشته باشد 

معموما فلاسفه و نویسنده های غرب اشاره به عصیان و سرکشی در برابر زندگی رو دارنمنظور هر چیزی رو راحت ن ...

بله دقیقا باهاتون موافقم ، افرادی مثل دکارت و نیچه ما رو به مبارزه علیه زندگی دعوت می‌کنند.

شما رشته فلسفه بودید یا مطالعه آزاد داشتید ؟ 

بله دقیقا باهاتون موافقم ، افرادی مثل دکارت و نیچه ما رو به مبارزه علیه زندگی دعوت می‌کنند.شما رشته ...

خودم مطالعه میکنم

اما رشتم هم ادبیات زبان خارجیه

تو این رشته خیلی به ریز نگاه نویسنده ها توجه داره

خودم مطالعه میکنماما رشتم هم ادبیات زبان خارجیهتو این رشته خیلی به ریز نگاه نویسنده ها توجه داره

بله بسیار عالی هست من هم مطالعه آزاد دارم درباره فلسفه و اینکه کاملا موافقم بین ادبیات میشه بسیار زیاد زندگی رو شناخت و چه سعادت بزرگی نصیب شما شده که رشتتون در این راستا هست من در این باب سعادتی نصیبم نشد متاسفانه 

فکر میکنم ( طوری که من شنیدم ) در بین کتاب های مورد مطالعه در رشته زبان آثار چخوف هم موجوده شما مطالعشون کردید ؟ البته به زبان انگلیسی منظورم هست

بله بسیار عالی هست من هم مطالعه آزاد دارم درباره فلسفه و اینکه کاملا موافقم بین ادبیات میشه بسیار زی ...

ممنونم عزیزم

بله

ولی نه خیلی گسترده

رشته من ادبیات فرانسه س

بیشتر نویسنده های فرانسه مدنظره

این نظر چخوف هم به کرات شما در آثار آلبر کامو می‌بینید

بیگانه ش رو بخونید

من خیلی لذت بردم

ممنونم عزیزمبلهولی نه خیلی گستردهرشته من ادبیات فرانسه سبیشتر نویسنده های فرانسه مدنظرهاین نظر چخوف ...

ممنونم

اتفاقا بیگانه رو با ترجمه آقای اعلم مطالعه کردم و بسیار لذت بردم از کاموی بزرگ 

البته زیاد موافق نیهیلیسم نیستم ولی در هر صورت بسیار کتاب زیبایی بود 

ادبیات فرانسه که عالی هست اما متاسفانه من فقط از کامو مطالعه کردم امیدوارم تبلی را کنار بزارم و از آثار دیگه ای این ادبیات مطالعه کنم