2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر ظهر؟

یکی تاپیک زده بود دماغش برآمدگی داشته سوهان کرده براش دکتر یهووو هوس کردم بدجورر🥲🥲🥲

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

یکی تاپیک زده بود دماغش برآمدگی داشته سوهان کرده براش دکتر یهووو هوس کردم بدجورر🥲🥲🥲

حدس زدم از اون تاپیك باشه🤣🤣🥹

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

حدس زدم از اون تاپیك باشه🤣🤣🥹

ای خدا دیدی سر ظهری چیکارمون کرد🥲😂💔

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

الهیییییخوب یه چند ساعت دیگه ک فکر کنم مغازه ها باز شدن برو یکم بخر

این طرفا فک نکنم داشته باشه باید برم بازار 🥲

ای خدا دیدی سر ظهری چیکارمون کرد🥲😂💔

واقعا😂😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

از سوهان دماغ هوس سوهان کردی 😂😂😂

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

این طرفا فک نکنم داشته باشه باید برم بازار 🥲

قنادیا احتمالا دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40