2777
2789
عنوان

کمککک

207 بازدید | 36 پست

اقا من ۱۷ سالمه مامانم اینا اذیتم میکنن زنگ زدم به شماره ۱۲۳ مخصوص نوجوون بعد مامانم فهمید زنگ زد اونا گف کی گزارش داده زنه یع شماره داد گف زنگ بزن بهت میگن کی گزارش داده چیکارکنم؟

کارما آدرس همتونو داره:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی کارت میکنه

خب ک...سخل که نبودم زنگ زدم ۱۲۳ ب خاطر همین رفتاراش دیگ اونا گفتن نمیگن اما الان میگن زنگ بزنی بپرسی میگیم کی زنگیده گزارش داده خب منو بگن چی میشه🫠💔

خو الان گفتم من زنگ نزدم اما اگ بفهمه من زنگ زدم چییی

بفهمه هیچی اگ دست روت بلند کرد اذیتت کرد بازم زنگ‌بزن بهشون گزارش بده میان حساب خانوادت میرسن

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

کاش میشد با مادرت حرف زد

کاش مادرت بره پیش مشاور تا بدونه چیکار کرده که دخترش زنگ زده به اورژانس اجتماعی

نه اینکه دوباره دخترشو بازخواست کنه

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
چرا اذیت میکننبهشون میگن گزارش دادی و پیگیر میشن ببین داستان چیه

خب پیگیری کردن نمیدونم مامانم از کجا فهمید اومدن جلو درخونمون الان زنگ زد مامانم بفهمه کی زنگ زده گفت نیستیم دوساعت دیگ زنگ بزن کمک میکنم بهت که کی زنگ زده 

خب شمارمو میدن بهش میگن من زنگ زدمم

کاش میشد با مادرت حرف زدکاش مادرت بره پیش مشاور تا بدونه چیکار کرده که دخترش زنگ زده به اورژانس اجتم ...

کاش واقعا میفهمید؛ حالا اونا میگن بهش اره؟ 

کاش واقعا میفهمید؛ حالا اونا میگن بهش اره؟

احتمال داره بگن اما چون روانشناس هستن میدونن که چطوری بگن دوباره باهات درگیر نشه

نگران نباش

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
احتمال داره بگن اما چون روانشناس هستن میدونن که چطوری بگن دوباره باهات درگیر نشهنگران نباش

واااای من ب مامانم گفتم نه من زنگ نزدم 🫠💔