حریق_سبز80 مدیر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 574 عنوان به این مهمونی برم❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 19 پست عروسی کسی بود ک همسن منه تو فامیل دیشباقوام نزدیک هم تو عزوسی هم حنا بندون جواب سلام من و مامانمم نداد😐😐😐من باهاش رقصیدم روش و اونور کردامروزم دعوتیم مامانم میگ نیای میگن حسوده کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄 1403/11/22 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حریق_سبز80 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 574 وا ...خب نرید وقتی طرز فکرش اینه ...حالا شاید ارتباطی به شما نداره یکی از دوستای من هم شب عروسیش با ... ن این خودشو میگیرهمامانم میگ تحملدکن این دوروز نگن حسودی کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄
حریق_سبز80 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 574 اینی ک تو میگی اگه نری یه درام مینویسه از حسادت تو😂برو ولی حسابی با بقیه بگو بخند کن اینو محل نذار حتی با خواهرش پقددد رقصیدمم خوب بود😂😂 کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄
مامان_راپونزل عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 723 حتی با خواهرش پقددد رقصیدمم خوب بود😂😂 آره برو یجوری رفتار کن ک من اومدم فقط بهم خوش بگذره 🌟جدید نیستم🫶🏻
aylar_white عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 300 ن این خودشو میگیرهمامانم میگ تحملدکن این دوروز نگن حسودی خاک تو سرش فکر میکنه چه خبره صبر کن یه مدت بگذره میفهمه بیخودی خودشو میگرفته شوهر کردن آش دهن سوزی هم نیست ....حالا شوهرش چیکارست ؟
حریق_سبز80 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 574 خاک تو سرش فکر میکنه چه خبره صبر کن یه مدت بگذره میفهمه بیخودی خودشو میگرفته شوهر کردن آش دهن سوزی ... بازاری کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄