یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابا ازش به دل نگی بعضیا تو عروسی خودشون از خوشی قاطی میکنن،به خدا دختر دایی من حالت پلک زدن و لحن حرف زدنشم عوض شده بود خنده دار که همه گفتن تین چرا اینجوری شده پادشاهی کجارو به نامش زدن حالا ما همه زودتر از اون ازدواج کرده بودیم شوهرامونم کم از شوهر اون نبودن
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
وا ...خب نرید وقتی طرز فکرش اینه ...حالا شاید ارتباطی به شما نداره یکی از دوستای من هم شب عروسیش با من همین مدلی رفتار میکرد بعدا فهمیدم دست بند مادر شوهرش که دستش بوده داخل آتلیه افتاده و گم شده و دیگه پیدا نشده ..کلا دعواشون بود پشت سر ولی مایی که مهمون بودیم خبر نداشتیم خلاص شب عروسی بحث زیاده شاید بخاطر شما نیست این رفتار