2777
2789
عنوان

تاحالا پسر به این پررویی ندیدم

172 بازدید | 9 پست

مشکل من نیست مشکل یکی از  دوستامه)

مجازی از اینستا با یه پسری آشنا میشه پسره همون روز اول قوربون صدقه و چه قدر خوشگلی و اینا

پسره پزشک بوده  دوستمم یه رشته دیگه علوم پزشکی بعد گفته میریم آمریکا و دست و تو دست و اینا بعد صبحا غیبش می‌زده  دختره سراغ می‌گرفته میگفته خیلی کار دارم ( حتی صبح بخیر شب بخیر نه) شب ها میومده میگفته مجازی هم دیگه رو بغل کنیم و اینا......

بعد دو روز غیب شدن صدای دوستم در میاد که تو داری بازی می‌کنی با من و قصد آزار داری و دروغگویی 

آقا بهش برمی‌خوره به جای عذرخواهی که تو خیلی حساسی و چه زود خواستی رابطه جلو بره و هرچیزی به وقتش خوب شد وارد  رابطه نشدیم چه اخلاقی داری و فلان و اینکه آدمی که تاحالا ندیدم هرروز پیام نمیدم و فلان

بعدم گفته با این اخلاق به درد هم نمیخوریم 

نظر شما هم مثل منه می‌خواسته دختر رو وابسته کنه و بعد بذاره بره آمریکا ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه🫥🫥🫥

پسره صبحا کار داشته مگ نمیگی پزشکه

پس وقت لاس زدن بادوست شمارو نداره ولی اینم ک میومده چرتو پرت میگفته زیاده روی میکرده درست نبوده کلا ظاهرا پسره مشکل داره امریکا رفتنم چرته 

چقدر تهوع آورن پسرایی که از روز اول قربون صدقه میرننه میخواست یه حالی بکنه نکردم مهم نی دورش پره

به نظرم این خودش یه علامت واضح برای کنار گذاشتن اون پسر از همون روز اوله... 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

چند سالتونه🫥🫥🫥پسره صبحا کار داشته مگ نمیگی پزشکهپس وقت لاس زدن بادوست شمارو نداره ولی اینم ک میوم ...

لاس زدن چیه 

سلام صبح بخیر کلا ۱۰ ثانیه طول می‌کشه همینم نمی‌گفته. خب دنبال بازی روانی و سرگرمی بوده آخرم دوستمو مقصر کرده.