2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا اونا🥲

102 بازدید | 9 پست

سلام 

دیروز دوستم هم داخل باشگاه کاراته با منه و هم داخل مدرسه با منه دیروز مهمونمون گفت تو ۴ نفر دیگه برای سه شنبه کاراته سر صف آماده باشید دیدم اینا فقط چالش های اینستاگرامی میرن چند بار بهشون گفتم هیچ به هیچ بعد اصلا تمرین هم نمیکردن بهشون گفتم من رفتم به معاون بگم که شما تمرین نمی‌کنید یکی از دخترا اومده بم میگه قبل اینکه تو بری من انصراف میدم خود دختره تازه کمربند سفیده بعد رفته به معلمشون میگه خانم راحیل(من)با بقیه دارن چالش اینستاگرامی میرن تمرین نمیکنن منم عصبانی شدم به بقیه گفتم این کمربند یفیده بعد میخواد بره مسابقه همینو گفتم اونا رفتن به اون گفتن راحیل میگه تو لباسای لختی و  نا مناسب میپوشی و به دوست و پای سنسی افتادی که بری مسابقه آقا من فقط گفتم این سفیده میخواد بره مسابقه همین🥲

بعد بهش گفتم خب کی بهت گفت بهم ۱ اسم گفت و ادامه اش گفت با لشکرش منم مامان اون دختره رو دیدم یعنی خبر چینی کرده بود اوت دختره ترسید گفت ها آیت نگفت یکی دیگه گفت بعد من بهشون گفتم یه شنبه میرم دفتر به مدیر میگم بعد دختره داخل باشگاه بهم میگه تو رو خدا به دفتر نگو و...... رفته به مامانم هم گقته تو رو خدا به دخترت بگو گه نره به دفتر بگه 😑 

به نظرتون الان حق با کیه؟ 

اینجا یه چیزی مشکوک نیست که خود کسی که از من ناراحته میگه به دفتر نگو؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فهمیدم دوستش کمربند سفید داره ...بعد نمیتونه بره مسابقه 

اینم به روش آورده دوستش ناراحت شده به مامانش گفته

چندتا همکلاسی اومدن اسی رو خراب کنن رفتن به دختره کمربند سفید داره گفتن اسی راجبت حرفای خوبی نمیزنه....گفته تو پاچه خاری سنسی میکنی بای مسابقه 

اونم ناراحت شده از اسی

اسی میخاسته بره به مدیر بگه من این حرفا نزدم

دختر کمر بندسفیدگفته نه تورخدا نرو 

خدواندا پناه ما باش🥺🫀😍