2777
2789

یعنی پدر مادران ما هم اینقدر سختی کشیدن ؟همش اذیتم ،از همه شرایط ،راه حلی هم نداریم ،،بدتر حالم بد میشه ،چجوری باید تو‌این وضعیت حال خودمون را خوب نگه داریم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من هروز با حالت تهوع از استرس بیدار میشم

متاسفم گلم💔

من خیلی کم گریه میکنم.خیلی کم.چون هم غر میزنم هم میریزم تو خودم ولی دیشب ... بالشم خیس اشک شد.

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

ایران از یه دوره ای بد شد واقعا 

خیلی مسخرست بخوایم بگیم اونایی که انقلاب کردن سر حجاب بود

مثل همین داستان اعتراض فعلی میمونه که میگن شما میخواید لخت شید

قطعا مردم اون دوره تحت فشار زیادی بودن که انقلاب کردن

مادربزرگ من میگه حتی پزشک نبود از هند میاوردن

درست میشه غصه نخورین خدا لعنت کنه خائنین و همه اینا برا اینه بگن به خاطر مذاکره نکردن با امریکا این وضع شده و فشار بیارن برا مذاکره و مذاکره ینی مهمترین و با ارزشترین چیزارو بدیپد و در قبال تحریماتون لغو بشه که در دوبار قبل که مذاکره کردیم ایران به همه شروط مذاکره پایبند بود و انجام داد اما امریکا هر دوبار زد زیرش و بعد گرفتن امتیازها ازش خارج شد و تحریمارو هم بیشتر و شرایط و سخت تر کرد خائنین نشستن و دارن با بالا کردن دلار فشار میارن به نفع اربابشون 

من الان ۳۹سالمه 

اون موقع همش گریه میکردم و...

سر بعضی مسائل 

الان بهش فکر میکنم میبینم من خوشبخت بودم ولی خبر نداشتم

والا الان بازم گریه میکنم ...بعد میگم نکنه الان هم خوشبختم ولی خبر ندارم 

عزیزم بنظرم تقریبا همگی اینجوری هستیم🤔

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

من الان ۳۹سالمه اون موقع همش گریه میکردم و...سر بعضی مسائل الان بهش فکر میکنم میبینم من خوشبخت بودم ...

خوب من دیگه حالم خیلی بده تحت فشارم خیلی استرس و اضطرابم داغونم مرده

خوب من دیگه حالم خیلی بده تحت فشارم خیلی استرس و اضطرابم داغونم مرده

بخاطره گرونی اصلا فک نکن بگو روز به روز پولم بیشتر میشه و واقعا هم میشه

چیزهای دیگه هم من مراقبه رو خیلی شنیدم میگن خوبه

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

بفهم چی میگی هاااااا

اینو من نمیگم هویدا نخست وزیر شاه میگفت سر در سینما رکس ابادان زده بودن ورود ایرانی و سگ ممنوع 

سران دنیا از امریکا انگلیس و المان و ... میمودن تو ایران جلسه میزاشتن بعد. شاه ایران خبردار میشد ب جای اینکه ناراحت بشه بدو بدو میرفت دست بوسی