2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم نمیتونم بخوابم اگه تاپیکمو میبینی لطفاً رد نشو

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 46 پست
آخه وقت کمه عید چجوری بخونم عزیزم ؟

عزیزم نیاز نیست همه رو ببندی

مباحث پر تست و مهم رو میخونی مسلط میشی ببین برا رشته ای که‌میخوای چه درصدی از چه درسی میخواد

مثال میزنم برای فیزیو باید زمین روو۵۰ ببندی میفهمی تو با تسلط رو۳ تا درس میتونی ۵۰ بزنی اینجوری

از الانم سعی کن با تدریس معلم تستم بزنی همشو نزار عید

کار سختی‌نیست روزی ده تا تستم بزنی خوبه به شرط تداوم و خوندن و تحلیل 

عید کلا جمع بندی میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نیاز نیست همه رو ببندیمباحث پر تست و مهم رو میخونی مسلط میشی ببین برا رشته ای که‌میخوای چه درص ...

عزیزم ممنونم دعا کن برام لطفاً 🙏🌸

Cyan به معنای ابی متمایل به سبز💙💚
عزیزم نیاز نیست همه رو ببندیمباحث پر تست و مهم رو میخونی مسلط میشی ببین برا رشته ای که‌میخوای چه درص ...

پس نگران نباشم دیگه ؟

چطور عزیزم ؟

اگه داری 

کانال کولایزر 

برنامه جاده نهایی 

برای نهایی گذاشته هم تجربی هم ریاضی هم انسانی

خود جاده نهایی با جزوه و تدریس و پشتیبانی هزینه داره البته هزینه‌ش کمه

ولی برنامه‌ش رایگانه طبق اون برنامه از فردا شروع کنی میتونی نهاییو ۳ تموم کنی

اگه داری کانال کولایزر برنامه جاده نهایی برای نهایی گذاشته هم تجربی هم ریاضی هم انسانیخود جاده نهایی ...

عزیزم اگه تو دو ماه تموم کنم بقیه رو چیکار کنم ؟ خدا حفظت کنههه

قربونت برم من راهکارت خیلی خوبه پس دوازدهم هم کفایت می‌کنه

با معدل خوب چرا نه 

بیشتر تاثیر معدل برای دوازدهمه 

با یه تراز کنکور خوب رتبه ی خوب میشه اورد نا امید نشو فقط تلاش کن عمومی ها رو از الان شروع کن نزار دم امتحان نهایی ها  ساعت مطالعه رو دو قسمت کن یکی کنکوری خوندن یکی عمومی خوندن 

حالا ببین تو کدوم بخش بیشتر صعف داری همون قسمت رو بیشتر بهش توجه کن تست هات رو حتما تحلیل کن هر چقدر بیشتر ازمون بدی و تست ها رو تحلیل کنی سر جلسه ی کنکور راحت تر جواب میدی  اصلا عمومی ها رو دست کم‌ نگیر از کتاب ها سوال طرح کن و جواب بده  

حواست به پا ورقی ها و مقدمه هم باشه یکی دو بار هم‌که شده مرورشون کن چون پارسال یه سوال از آیه مقدمه کتاب اومده بود 

کانال کتابیکو رو هم دوست داشتی تو تلگرام دنبال کن کتابهای شب امتحان و تست زیاد میزارن تو اون کانال 

نه چه نگرانی هنوز وقت هست اگه شب کنکورم رسید نگران نباش تلاشتو بکناسترستم مهار کن سر جلسه کار دستت ن ...

کاش بخوابم 🥲 اهیییییی

عزیزم اگه تو دو ماه تموم کنم بقیه رو چیکار کنم ؟ خدا حفظت کنههه

نهایی رو تموم کنی؟

مرور کن چند بار مرور کن نمونه سوالات ۴ سال اخیر رو حل کن نصف سوالات نهایی تکراریه از سالای قبله نمونه سوالای دبیرخانه رو بخون

تخصصی‌هارو تشریحی بخون و تست بزن

یادت باشه رو تخصصی ها هم تشریحی مسلط شی هم تستی

ناراحتی چیزی درست نمیکنه به جاش دستتو بزار رو زانوت بلند شو یه اراده قوی داشته شروع کن وفقط بخون به هیچ چیز منفی واسترس کنکور ونهایی فکر نکن که عقب میوفتی

اگه میتونی مشاوره تحصیلی خوب بگیر کمکت کنه جمعشون کنی ولی از نهایی هم غافل نشو هیچ وقت

نهایی رو تموم کنی؟مرور کن چند بار مرور کن نمونه سوالات ۴ سال اخیر رو حل کن نصف سوالات نهایی تکراریه ...

میتونم برم آزاد بدون کنکور ؟