2777
2789

و فکر می‌کنم درد اصلی اونجاس ک خفت میکنه

چیکار کنم وقتی عشق خود آدم شرایط مالی مناسب نداره؟؟؟ وقتی بخاطر فشار مالی که روشه دیگه کلا قید عشق و عاشقی و محبت کردن رو زده😔

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

نمیشی

قول بهت میدم

چون پول اولویتته

یه مدت بگذره اسم عشقتم یادت میره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشن اگه هنوز عاشقی با کسی ازدواج نکنهم خودتو هم طرفو بدبخت نکن

عزیزم زندگی منتظر ما نمیمونه که ببینه کی قراره حالمون بهتر بشه کی قراره آماده بشیم 

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

عشق الکیه 

یکم بگذره فراموش می‌کنی و سالی یکبار هم یادش نمیافتی 

خیلی دیدم اشخاصی که تنوع طلب هستن و درحالی که ادعا میکنن عاشقشون هستن و جونشون هم براشون میدن 

یا کسی که عاشق بوده و فراموش کرده 

یا عاشق بوده و عشقش مرده و دوباره عاشق شده 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

با همون عشقت ازدواج کن پس.یا تا زمانی که از فکرش نیومدین با کسی وارد رابطه نشیننمیشه ایشون بیشتر کار ...

عزیزم اوضاع اقتصادی رو میبینی ک ب هیچی نمیشه رسید دیگه 

عزیزم زندگی منتظر ما نمیمونه که ببینه کی قراره حالمون بهتر بشه کی قراره آماده بشیم

ولی ازدواج با یکی در حالی که به یکی دیگه فکر می‌کنی خیانت به خودت و شوهرته 

از لحاظ روانی هم نابود میشی نکن

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

اول مراحل سوگ نفر قبلی رو طی کنین اگه لازم بود از تراپیست کمک بگیرین بعد برین رابطه جدید با پسری که ...

عریزم خوشبختی اینجوری نیس که در بزنه بگه آماده ای بیام؟؟

یه دره میزنه اگه نبودی میره

میاونین باهم از پس مشکلات مالی بربیاین

وقتی دیگه حوصله هیچی رد نداره نمیشه

ولی ازدواج با یکی در حالی که به یکی دیگه فکر می‌کنی خیانت به خودت و شوهرته از لحاظ روانی هم نابود می ...

میدونم ولی میشه منتظر موند ک شاید از،یادت بره