2777
2789
عنوان

تغییر جدیدم

124 بازدید | 9 پست

خب اول خداروشکر میکنم بابت همه چیز 

من از روزی که تصمیم گرفتم تغییر کنم واقعا آدم آروم تری شدم 

بیخیال تر شدم 

اعتمادم بیشتر شده 

سعی میکنم به چیزای منفی فکر نکنم و رها بذارم شوهرمو 

یه شب دوباره شیطون گولم زد رفتم سمت گوشی شوهرم 

دیدم توی سرچی های تلگرامش پیوی یه دختر هست که نه شماره داده نه بیو 

اولش ناراحت شدم ضربان قلبم رفت بالا 

یذره فکر کردم با خودم 

گفتم شوهر من که تمام وقت با خودمه دلیلی ندارد ذره ای شک کنم حتما به یه طریقی این اتفاق افتاده و دلیل خاصی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باش از اون‌ ور بام نیوفتی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

خیلی بیخیال شدم کلا 

حس میکنم آدمی که زندگیشو دوست داشته باشه هر جور شده نگه میداره زندگیشو و ذره ای نمیلغزه آدمی هم که نخواد هرز کاری کنی نمیتونی جلوشو بگیری 

فقط سپردم به خدا و رها کردم 

کاش تداوم پیدا کنه این بی‌خیالی واقعا آرامش داره

نه حواسم هست دورادور ولی اون حساسیت های شدید قبل رو دوست ندارم دیگه داشته باشم خودم اذیت میشدم

انشالله اتفاقی که ارامشتو به هم بزنه هیچوقت نیوفته

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍