2821
2789
عنوان

فیلم درخت گردو

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 36 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فیلم بی بدن هنوز توان ندارم ببینم

اینقدر بد بازی کردند که خیلی اذیت کننده نیست 

من فقط لحظه آخر موقع اعدام یاد جوانان  مملکت خودمون افتادم   و اشک ها ریختم با آهنگ اخرش  دیگه ادامه نمیدم تاپیک نترکه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من غمگین نمی بینم خیلی ولی دوستام دیدن همه باهاش گریه کردن درمورد کوردستانه؟

در مورد بمب بارون شیمیایی اگر اشتباه نکنم سال ۱۳۶۶ِ که داخل سردشت اتفاق افتاد، سرگذشت زندگی آقای قادر مولان پور

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

منم ناراحت شدم من فیلم شب چهاردهم هم خیلی گریه کردم نمی‌دونم اسمشو درست میگم یا نه

درباره چی بود؟

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

منم دیدمشولی بنظرم اون حسی که ی پدر بچه هاشو از دست داد رو بهم انتقال نداد

عه، اتفاقا من احساس کردم خیلی خوب بازی کرد پیمان معادی، چون من قشنگ احساسش کردم اون حس رو...

موضوعش چیه؟

بمب بارون شیمیایی سال ۱۳۶۶ داخل سردشت، سرگذشت زندگی اقای قادر مولان پور

عه، اتفاقا من احساس کردم خیلی خوب بازی کرد پیمان معادی، چون من قشنگ احساسش کردم اون حس رو...

وقتی زنش مرد احساس کردم خیلی،بیشتر ناراحت شد

چون من خودم اول اولویتم بچه هان باهاش نتونستم ارتباط بگیرم

ولی اونجایی که کنار قلر بچش شب خوابید و اونجایی که کولشون کرد چون ماشینا نمیرفتن جلوتر خیلی شکستم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁