2777
2789
عنوان

☆حرم عباسم🧡

117 بازدید | 15 پست

خدایا من دلم حرم میخواهد گوشه ای در کنج حرم خلوت کردن و زار زدن نمیدانم به این عشق ببالم یا از شدت این عشق و دوری مجنون شوم

ای کاش خادمی در حرم بودم 

ای کاش هر زمان اراده میکردم خود را رو به روی ورودی ساقی عطشان میدیدم 

خدایا تو رو خدا حرم به من عطا کن😭😭😭

من فقط حرم میخواهم و بس

وقتی پا در صحن حرم میگذارم با همه گناهانم با لبخند من را در اغوش میگیرند و من دوست داشتن را احساس میکنم ان بغل ارامش دارد ارامشی فرا تر از این دنیا

عاطفه خانم هستم یه افسرده ولی زنده با امید😅💖

مطمئنم این متنو میبینی اربابم ابوالفضل 🥹دست هممون رو بگیر💚امیدم به دست توهه پهلوون😭

هرکس این متنو دید اگر تونست برای حاجت دلم یه حمد بخونه خیلی پل شکستم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنم این متنو میبینی اربابم ابوالفضل 🥹دست هممون رو بگیر💚امیدم به دست توهه پهلوون😭هرکس این متنو ...

برات خوندم عزیزم منم مطمئنم میبینه و الان کنارمونه من مطمئنم

برای ازدواج مائده فاطمه حسن 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

از ته قلبم امیدواارم زودتر قسمت بشه بری جانم♥🌱🌱🥺

ممنونم مهربون بانو💚همچنین خودت و رسیدن به هر چیزی توی دلت و شفاعت در اون دنیا ان شالله

حمد خوندم

میشه برای من دعا کنی اسم فاطمه اس اسم دختر دلسا

حتما عزیزم برای دوتاتون حمد خوندم خود اقا به همه ما نظر میکنه انشالله با ناز پدر مادر دختر گلتون بزرگ بشه

عموجان میدونم این جایی و میبینی ما رو تو رو به مادرت قسم هر کی که توی این تاپیک من اومده و از من خواسته براش دعا کنم دست خالی رد نکن من رو سیاه و شرمندشون نکن 

دوستت دارم🧡