2777
2789
عنوان

دل گرفته از همه چیز😭 ☆دلنوشته

64 بازدید | 0 پست

سلام خدای دردمندان جهان

سلام امام حسین جونم سلام اربابم

سلام ای یل ام البنین 

سلام ای امیر مومنین

سلام بهترین بانو در دو دنیا

سلام مادر سقای تشنه لبان

سلام بانوی صبر

سلام بی بی کوچک مشکل گشا

سلام طفل رباب

دلگیرم و شما خود بهتر ز هر کس از حال من خبر دارید دل شکسته و تنها هستم مینویسم برای شما برای ارامش ب این دل بیتاب نمیدانم چ بگویم که همه درد است و درد من هیچ کس را در این دنیا خاکی ندارم پس مینویسم برای شما و چه کسی بهتر از شما حال من را میفهمد و نه مرا سرزنش میکند و نه قضاوت

خسته ام خسته از تلاش کردن و دویدن و نرسیدن

خسته از طعنه ها و کنایه ها

خسته از اینده نا معلوم ولی من این اینده را به تو میسپارم چون تو از مادر برایم دلسوز تر و مهربان تری

گاهی نا امید و دل شکسته میشوم اما کور سویی در من میدمد که خداوند حتما تاب و تحملی در من دیده که من را برای این سختی برگزیده

او که به همه چیز اگاه است میخواهد تمام سختی من در این دنیا باشد تا سبک بال به سوی او بروم و مرا برگزیده برای قرب و سعادت

از خداوند بزرگ میخواهم به من و همه خستگان این دنیا  فانی گوشه ای از صبر زینب گونه و حیا فاطمه عنایت بفرماید

چقدر حالم بهتر شد بعد از اینکه درد دل هایم را به این صفحه سفید خالی سپردم تا از من تا به ابد یادگار بماند

خدایا تو را به این ماه عزیز قسم ما را در این دنیا و ان دنیا تنها مگذار که ما تاب و تحمل نداریم

اللهم انی اسئلک به اسمک العظیم العظم

اللهم انی اسئلک بحق محمد و ال محمد و ان تصلی علی محمد و ال محمد و ان تنجینی من هذهی الغم🤲🏻

اللهم عجل لولیک الفرج 🌱❤

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

عاطفه خانم هستم یه افسرده ولی زنده با امید😅💖