2777
2789

توروخدا دعا کنید درس بخونم بخدا همینکه سمت کتاب میرم اصلاااااا دست خودم نیست حواسم پرت میشه یا خوابم میگیره یا حوصلم نمیکشه درس بخونم یازدهمم ۳ هفتست سر جمع ۲ ساعت به کتابام نگاه هم نکردم ترم اول اینجوری نبودم روزی ۹ ساعت و نیم درس میخوندم الان کلا قید درسو زدم 

اه متنفرم از خودم😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل امتحانا اما بعدش فکرچ ذهنم فقط درس قرار دادم

اخه امتحانات ما تموم شده 

شما چی شد که دوباره شروع کردید

من هر چی برنامه ریزی میکنم بازم مثل همیشه نمیتونم درس بخونم

یازدهم تجربی هستم

خب عزیزم اول ازهمه به خودت امید بده حالا چجوری یکم فکرای مثبت داشته باش اهنگ گوش بده یا خودتو اون شغلی که دوست داری تصوری کن خودبه خود اون انگیزه میاد صبحا زود بیدارشو شبا تا دیروقت بیدار نمون صبحا قشنگ صبحونتو بخور تا انرژی داشته باشی بعدش کتاب باز کن خودتو غرق متن کن اصلا به جای دیگه فکر نکن هرجا دیدی خسته شدی ببیند اما یادتت نره تو یه هدف داری بنابراین اون هدف بیار جلوی چشت

زمان بندی کن مثلا بگو این نیم یاعت ب هیچی فک نمیکنم بعدش ی ربع ب هر چی دوس داشتم فک میکنم دوباره از ...

بخا اینکارو میکنم ولی همینکه میرم سراغ استراحت دیگه برنمیگردم یا تو اون نیم ساعت اصلا تمرکز ندارم مثلا نیم ساعت فقط ی صفحه میخونم واقعا هیچی نمیفهمم ترم اول اصلا اینطوری نبودم گاهی وقتا تو یک ساعت یک گفتار زیستو میخنوندم اما الان کلا نمیتونم سمت کتاب برم