2777
2789
عنوان

سردی رابطمون

137 بازدید | 13 پست

خانمایی که بچه دارید 

الان رابطتون چجوریه؟ ایا بهتون ابراز علاقه میکنه؟ شما اولویت دارید براش با بچه 

من شوهرم خیلی عوض شده دیگه ازم دور شده کلمات عاشقونه نمیگه محبت کلامی و توجه تعطیله 

از نظر مالی ساپورت میکنه ولی دیگه از وقتی دخترم اومده همش توجهش به اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد بجه خیلی اذیت شدم همسرم عالیه ولی قبل بچه همه توجهش من بودم ولی الان دیوانه وار بچمو دوست داره اینقدر گفتم و حرف زدیم و بحث کردیم که الان ذره ذره بهتر شد مثل قبل نه ولی خب چند ماه اول تا همین دو ماه پیش بد بود زمان میبره البته شخصیت همسر هم مهمه من شوهرم انتقاد پذیر نیست ولی از طرفی منصفه و میدونه حق با منه

دوسالشه خیلی ناراحتم حال دلم خوب نیس

میفهمم انشالله که خدا به دلت نگاه کنه 

برا من ۶،۷ماه طول کشید عذاب کشیدم ولی من خیلی با همسرم صحبت میکردم محبت میکردم باهاش احساساتم درمیون میزاشتم 

اگه همسرت اهل مشاور رفتنه باهم برید

چیکار کنم

طبیعی هستش که مادر محبتشو ناخاسته به بچه بیشتر به چشم میاد و شوهر ناخواسته دور میشه پس بگرد به تنظیمات کارخانه و به شوهرتم بیشر اهمیت بده و بهش برس

سلامتی و خوشبختی دخترم
من بعد بجه خیلی اذیت شدم همسرم عالیه ولی قبل بچه همه توجهش من بودم ولی الان دیوانه وار بچمو دوست دار ...

دقیقا خب منم باهاش حرف میرنم اخرش به دعوا ختم میشه و میگه داری بهونه میگیری و حرفات غیر منطقیه و از نظر خودش داره برات سنگ تموم میزاره 

متاسفانه من خیلی احساسی و اون منطقیه 

من برونگرا و اون درونگراس

منم شوهرم با اینکه خیلی دوسم داره اما خشکه برو تایپیک های اولمو بخون ببین چی کشیدم 

کلا مردا حق به جانب هستن اصلا قبول نمیکنن مقصرند فکر میکنن همینکه تامین مالیت کنن کافیه 

من چند بار مستقیم به شوهرم گفتم نیاز جنسیمو برطرف نمیکنی و تیکه ناتوانی بهش انداختم 

کلا بهت بگم پوستم کنده شد 

البته من هیچ وقت نزاشتم به دعوا کشیده بشه چون همیشه با ملایمت وارد میشم 

مثلا جنجالی ترین خواستمو وقتی میگم که تو بغلشم

منم شوهرم با اینکه خیلی دوسم داره اما خشکه برو تایپیک های اولمو بخون ببین چی کشیدم کلا مردا حق به جا ...

از اون لحاظ همیشه از طرف اون هست 

ولی من دوس دارم مثل قبل بهم محبت کنه 

دلتنگم بشه دوسم داشته باشه

بدبختی اینه اصلا سیاست زنانه ندارم صفر صفررم