2777
2789

من نمیدونم چرا بعضیا فقط بخاطر سن بالا طرف ادمای مسن رو میگیرن 

واقعا این اساسی کمر بسته منو دیوونه کنه از روزی ک دخترشو از زندگیم بیرون کردم ده برابر قبل تلاش میکنه کاری ک دخترش نتونست کنه خودش تموم کنه 

آقا از سرشب ک گفتم شونه اضافه ندارم نشسته خونمون هی تا الان ی ریز داره حرف میزنه من رفتم تو اتاق درو بستم ک صداشو نشنوم از اون موقع ی بند بدون نفس کشیدن صداشو نازک میکنه و با پسرم حرف میزنه صداش عین دارکوب تو مخمه بخدا میگم ی بند ینی ی بند حتی نفس نمیگیره وویس از صداش گرفتم فرستادم برا دوستم میگم سرمو میزنم تو دیوار اگر نره خونشون 

ی لحظه در اتاقو وا کردم دیدم دستش تو کشوهای کنسوله معلوم نیس دنبال چیه لابد دنبال شونه میگرده😐

ی تیشرتی تنمه مال شوهرم بود یکساله داده من از روزی ک دادم تا الان هربار ،هرررررررربار ک مادرشوهرم تنم دید گفت میخاستم این تیشرتو ببرم برا خودم زیر لباسام بپوشم و من هربار جواب دادم در بیارم بدمت ،و اون گفت نه برا چیه منه ،و امشبم دقیقا همین حرفو تکرار کرد گفتم حرفا فراموشت میشه؟ گفت ن گفتم خب به نظرت این حرفو قبلا گفتی هنوزم لازمه تکرارش کنی اگر میخایش بدمت لاقل ی جمله از جملات تکراریت کم بشه ،گفت چی جمله تکراری ینی چی ؟ گفتم هر حرفیو صدبار میگی گفت صد بار ؟ چیو صد بار گفتم ؟ ( دوباره جنا گرفتنش و عقلش خاموش شد) گفتم هیچی رفتی درو ببند من از دست دخترش نجات پیدا کردم ولی از دست این خودکشی میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا من بشخصه حس کنم جایی که هستم صاحب خونه ناخوش باهام پامو اونجا دیگه نمیزارم بشدددددت دنبال آرامش هستم 

بااین رفتار شما بازم میاد ادامه میده خیلی حرفه 

شاید خیلی تنهاست چه میدونم 

سن و سالای ما خودمون باهمون گوشی انقدددد سرگرم کردیم که نسل مادرامون واقعا نمیتونیم تحمل کنیم اونا بشدت نیاز به چیزی دارن که باهاش مشغول بشن پیدا نمیکنن سرشون میره تو زندگی بقیه 

یعنی من اینجوری فکر میکنم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خیلی پیره ؟ چندسالشه؟یه کم اینایی که گفتی حرفاش فراموشش میشه و هی تکرار میکنه انگار داره آلزایمر میگ ...

۵۴ سالشه اخلاقش تو مخیه حرفارو تکرار میکنه مثلا ی جمله رو پشت هم ۱۵۰ مرتبه میگه 

این چن ماهه چون دخترش دیگه نمیتونه خودش بیاد روی اعصابم مادرشو دست آموز کرده ک منو دیوونه کنه

چی بگم والا من بشخصه حس کنم جایی که هستم صاحب خونه ناخوش باهام پامو اونجا دیگه نمیزارم بشدددددت دنبا ...

ن این دختر منحوسش ک خونش جفتشع هرروز پیششه 

هرروز میاد خونه من کاری میکنه ک من دیگه سرمو بکوبم تو دیوار شوهرمم میگه پای خاهرمو از زندگیم کوتا کردی مادرمو دور نمیکنم جلو شوهرم اوکیه تا شوهرم میره میشه ی خرفت کم عقله زبون نفهم ب شوهرمم میگم میگه ولش کن بدبخته ،اون راجب خاهرشم همینو میگفت ک چوب کرد ماتحت تا گلوم

۵۴ سال که هنوز خیلی جوونه! پس چاره ای نداری جز اینکه وقتی میاد خونه تون سرتو با کار دیگه ای گرم کن ک ...

صداش از هرچیزی تیزتره ،فقط از این ب بعد اومد خونمون از خونه برم تو کوچه بشینم تا بزنه بیرون 

فقط کاربری زدم که این بگم چندین سال خواننده خاموش بودم 

نه این اسی حساسه نه تند خو 

بقیه تاپیک هاش بخونید متوجه میشید چقدر اذیت شده 

منم تاپیک قبلیتون دیدم گفت وا چه تند ولی واقعا متوجه شدم حق داری چون اولا کلی زخم خوردی دوما هنوز گرفتار زخمایی که بهت زدن و سعی میکنی فراموش کنی 

۵۴ سالشه اخلاقش تو مخیه حرفارو تکرار میکنه مثلا ی جمله رو پشت هم ۱۵۰ مرتبه میگه این چن ماهه چون دختر ...

اسی مادر شوهر منم نزدیک ۷۰ بخدااااا هرشب ازدستش گریه میکنم این تا من طلاق نگیرم ول کن نی

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

برو مشاوره

جدا میگم

انقدر خشم واین طرز صحبتت خوب نیست

دوست داری با مادر خودت اینجوری صحبت کنن؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

آدم وقتی افراد رو مخیو تحمل کنه و باهاشون خوب تا کنه هنر کرده،اینکه با افرادی که حال میکنی خوب باشی هنر نیست.

حالا اینم مادر شوهرته جای دوری نمیره، حواست باشه شاید اون تورو دوست داره.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

تو هنوز با شونه درگیری اسی تو رو خدا براش یه شونه بخر خخخ من این حس رو نسبت به خواهر شوهرم دارم دوسال از من کوچیکتره فکر می‌کنه چقدر کوچولوعه دختره پست عوضی ۲۵ سالشه مثل اسکله‌ای بی خاصیت رفتار می‌کنه کاش مادرشوعرم بود خرش میکردم این دختره انگار مثل یه زن چهل ساله میمونه