2777
2789
عنوان

همه چیو تموم کردی گند زدی به همه چی اصلا باورم نمیشه خیانتتو💔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 28 پست
یعنی دوباره بهتون خیانت کرده؟

الان دوران عقدیم بهم خیانت کرده یه دختره بهش توی پارک شماره داده اینم گرفته و پیام هاشون شروع شده فکر می‌کنه من خبر ندارم ولی من همه چی رو میدونم

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خدا یا چقد تو منی منم دقیقا همین حرفا رو بهش زدمگفتم تو که اینجور بودی زن گرفتی که تو خونه کلفتیت رو ...

آرره میدونی چون همه خیانتکارا خودشون میدونن چه کثیفایین خب نباید رمزشون رو بدونیم اینطوری به راحتی لو میرن

به من همیشه میگفت عزیزم رمز شخصیه و....با هزارتا دلیل کوفت زهرماری تا اینکه فهمیدم یه خیانتکار کثیفه،فکر میکردم چشامه میگفتم وااای این اهل بیت و خدا حالیشه پس خداروشکر همیشه پاکِ ولی نهههه اینقدر کثیف بود که دیگه حالم ازش بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی فکر کن به این قضیه چون متاسفانه ایشون خیانت کرده پس احتمال تکرارشم هست،از خیانتش ناراحت نیستی ...

از بس که فکر میکنم دارم دیوونه میشم از ناراحتی می‌خوام بمیرم انگار بین زمین و اسمونم مثل یه برزخ 

نه هنوز به روش نیاوردم 

آره احتمال تکرارش خیلی هست ولی خانواده م نمیذارن طلاق بگیرم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
از بس که فکر میکنم دارم دیوونه میشم از ناراحتی می‌خوام بمیرم انگار بین زمین و اسمونم مثل یه برزخ نه ...

میدونم چی میگی خودمم تو همین وضعیتم🖤💔

چرا میدونن خیانت کرده نامزدت؟

میدونم چی میگی خودمم تو همین وضعیتم🖤💔چرا میدونن خیانت کرده نامزدت؟

فقط مادرم می‌دونه که اونم میگه میرم پیش دعانویس تا دیگه این کارها و انجام نده و فقط تو به چشمش بیای 

ولی من قبول نکردم دیگه برام مهم نیست هرکاری می‌کنه 

میدونم چی میگی خودمم تو همین وضعیتم🖤💔چرا میدونن خیانت کرده نامزدت؟

عزیزم همه جوانب رو خوب بسنج نمیدونم مشغول تحصیلی یا نه ولی هنوز سنی نداری به علاوه اینکه هنوز زیر یک سقف هم نرفتین خوووب به همه چی فکر کن و همه چیو خوب بسنج،عزیزم میدونی من داشتم فکر میکردم که ببخشم اونو یا نه،کلی گریه و التماس بعد فهمیدم گوشی دوم خریده و گذاشته کمد سرکارش🖤💔دقیقا به من میگفت ببخشی همون لحظه آنلاین میشد با اون گوشیش😭آخخخ که خدا لعنتش کنه

فقط مادرم می‌دونه که اونم میگه میرم پیش دعانویس تا دیگه این کارها و انجام نده و فقط تو به چشمش بیای ...

عزیزم حرفای منو به چشم نصیحت نگاه کن خداینکرده زندگیتو خراب نکنی ولیی عزیزم دعانویس چیه!؟حتما حتما به روانشناس مراجعه کن اگه خودت نتونستی انتخاب کنی اون بهت کمک میکنه خیلی تاثیر داره فقط باید خوبشو پیدا کنی

عزیزم حرفای منو به چشم نصیحت نگاه کن خداینکرده زندگیتو خراب نکنی ولیی عزیزم دعانویس چیه!؟حتما حتما ب ...

آره عزیزم منم قبول نکردم این کارو 

تصمیمش رو دارم این پنجشنبه ای برم پیش مشاور تا ببینم چی میگه بهم