2777
2789

خانوم های عزیزی ک ازدواج کردین ، ب عنوان خواهر بزرگترم ب من ی نصیحت بکنید ، تشنه نصیحت تونم 🧡🧡🧡✨

من ۲۰ سالمه ، دانشجو معلمم ، قیافه م تعریف از خودم نمیکنم اما واقعا اوکیه ، اخلاقم خیلی خوبه ، خانوادم هم خوبن ، مادم فرهنگی و پدرم نظامی 

من اصلا علاقه ای ب ازدواج ندارم و تنها دلیلش اینه ک من روحا و قلبا تنهام ، حتی نیاز جسمی هم اصلا اصلا ندارم ، از همه این ارتباط های فزیکی با مرد ها بدم میاد ، فقط تنهام ، همیشه احساس تنهایی میکنم ، با پدرم چون نظامیه رابطه خوبی ندارم ، علاقه زیادی عم ب بچه دارم 

چ کار کنم ، نصیحتی دارید برام💔🧡🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه نصیحتی اخه ازدواج یه انتخابه، شما با این طرز فکر هنوز سنتون مناسب ازدواج و زندگ متاهلی نیست

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

کار خوبی میکنی عزیزم ۲۰ سال واقعا سن ازدواج نیست صبر کن تا ۲۵ اگر حسش نیومد بعد فکری کن.

من خودم ۳۱ ازدواج کردم راضیم قبلش واقعا تمایلی نداشتم ن ب بچه ن شوهر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه جوون ۲۰ ساله ی دانشجو ، نباید اینقدر شوهری باشه 

ممکنه لحنم خوب نباشه ولی واقعا نیتم خیره 😁

دوست پیدا کن با بچه های دانشگاه برید تفریح ، سفر خوش بگذرونید تجربه کسب کنید 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اگر یه همراه و همدم خوب پیدا کردی ازدواج کن 

بالاخره آدم میخواد ازدواج کنه و بچه دار بشه 

اما ازدواج خوب و بدرد بخور در غیر این صورت ارزششو نداره 

آدم درستشو پیدا من و عاقلانه تصمیم بگیر 

تحت تاثیر روحیات نظامی پدر هستین 

روحیات باباهای دیگه رو در نظر بگیر 

از پیله ای که برای خودت بافتی زودتر  بیرون بیا فردا دیر است 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

در حد نصیحت کردن نیستم ولی طبق تجربه میگم ، شما در نهایت ازدواج می‌کنی چه یک سال چه ده سال دیگه تا زمان داری رو‌ بخش زنانه و بروز عواطف نسبت به جنس مخالف کار کن ( احتمالا حال روحی و عدم نیاز به جنس مخالف بخاطر حسی که از پدر گرفتین ...) 

اگه تو همین حال بمونی و به هر دلیلی تن به ازدواج بدی خودت و طرف مقابلو‌ خسته می‌کنی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

انتخاب درست🥲👍🏼🧡من خیلی تنهام ، میترسم ب قول شما تنها تر بشم

اره دقیقا انتخاب درست...اما زمونه خراب شده دخترای هر.زه خیابونی مردای متاهل رو به کثافت میکشونن

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔