park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8194 عنوان کسی هست باهم درس بخونیم 67 بازدید | 9 پست دوازدهمم یه چند روزه خیلی شل گرفتم درس خوندنو کسی هست با هم درس بخونیم؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1403/11/21 | 23:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8194 من من بیا تلگرام رشتت چیه روبیکا نداری؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
teacherr7 عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 1961 من هستم ولی معلمم واسه ادامه تحصیل میخونم دانش آموز نیستم از فردا دارم شروع میکنم خوندن ...
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8194 من هستم ولی معلمم واسه ادامه تحصیل میخونم دانش آموز نیستم از فردا دارم شروع میکنم خوندن معلم چه درسی هستید شما؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
teacherr7 عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 1961 معلم چه درسی هستید شما؟ دبیرستان درس میدم ، نمیتونم اسم درس رو بگم چون طبق تاپیک های قبلیم شناسایی میشم ...
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8194 دبیرستان درس میدم ، نمیتونم اسم درس رو بگم چون طبق تاپیک های قبلیم شناسایی میشم باشه عزیزم درخواست دوستی دادم بهتون از فردا شروع کنیم با هم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8194 من من بیا تلگرام رشتت چیه درخواست دوستی دادم بهت زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8194 من درخواست دوستی دادم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞