2777
2789

دوستای گلم من قبل بارداری هر ماه خارش و قارچ واژ. داشتم

و کلوتیرومازول استفاده میکردم

آیا شما ه هر ماه اسیر قارچ و خارش هستید

الان که باردار هستم طبیعی هست به نظرتون؟

چکار کنم خسته شدم از خارش هر ماه

حتما برو دکتر و از دکتر نظر بگیر توی بارداری هیچ چیزی سرخود یا با نظر دیگران مصرف نکن. و عفونت باید درمان بشه. بله توی بارداری چون سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه عادی هست

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط عنبر نثارا پیشنهاد میدم چون خودمم اینجوری بودم تو حاملگی خیلی خوب بود 

لباس زیراتم بشور تو سرکه بزار وبااتو خشک که شد روش بکش توخونم سعی کن لباس زیر نخی بپوشی من بااین کارا خوب شدم وگرنه هر ماه عفونت داشتم وخارش شدید

سلام عزیزم تو دوران بارداری به علت شل شدن بافت مجاری ادراری عفونت های ادراری خیلی بیشتر میشه و به دنبالش عفونت های قارچی و... مخصوصا در خانمهایی که سابقه بیشتری داشتن 

استفاده از پماد واژینال تو بارداری ممنوعیت نداره مگر اینکه شرایط خاص داشته باشین البته فقط نصفی از اپلیکاتور باید وارد بشه و اینکه ترحیحا لباس زیر نپوسید و همیشه خودتون رو خشک نگه دارید 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
سلام عزیزم تو دوران بارداری به علت شل شدن بافت مجاری ادراری عفونت های ادراری خیلی بیشتر میشه و به دن ...

مایعات فراوان هم فراموش نشه

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
من فقط عنبر نثارا پیشنهاد میدم چون خودمم اینجوری بودم تو حاملگی خیلی خوب بود  لباس زیراتم بشور ...

مرسی عزیزم

عنبر مستقیم بزار. و آتیش بعد از دودش استفاده ک؟؟؟

مرسی عزیزم  عنبر مستقیم بزار. و آتیش بعد از دودش استفاده ک؟؟؟

نه بابا از این چیزا استفاده نکن اینا خودش منبع عفونته برو دکتر

منم داشتم یه پماد داد یه هفته ای خوب شدم

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
نه بابا از این چیزا استفاده نکن اینا خودش منبع عفونته برو دکتر منم داشتم یه پماد داد یه هفته ای خوب ...

میخوام دیگه حداقل دیر به دیر مبتلا بشم

خسته شدم از زن بودنم

بهداشت هم رعایت میکنم

نمیدونم چرا اینجور میشه