2777
2789

سلام به همه

خواستم تجربه خودم رو از دبستان پیشاهنگ بهتون بگم .

این مدرسه فامیلی هست یعنی تمام افراد آن خانواده آقای سلطان آبادی هستند که دور هم مدرسه اس را تاسیس کردن و برای اینکه مراجع متوجه نشه اسمها رو تغییر دادن . مثلا خانم سراجی بنام همسرشون سراجی صدا زده میشن در حالی که خواهر آقای سلطان آبادی هستند . آقای مجتبائی برادر آقای سلطان آبادی هستن اسمشون مجتبی است و به همین ترتیب الی آخر 

شما وقتی وارد مدرسه میشید هر نوع انتقادی هم داشته باشید اونها پشت هم هستند و ترتیب اثر نمیدن متاسفانه و شرایط سختی ایجاد می‌کنند. 

یادمه قبل از شروع سال تحصیلی که پسرم رو ثبت نام کرده بودم دخترم ۲ ساله بود و دوست داشت از پله بالا و پایین بره . از پله ها بالا رفتیم . پشت در یکی از کلاسها و برگشتیم . خانم سراجی با لحن توهین آمیزی به من گفتن بالا چکار داشتی ؟ و من خیلی جا خوردم اشتباه کردم همونجا متوجه نشدم سیستم این مدرسه اصلا مشتری مدار نیست  .

معلم ها بازنشسته و سن بالا با سیستم دهه شصتی بودن و با تهدید بچه های کوچک و تحت فشار گذاشتنشون واقعا آسیب میزدن به روح و روان بچه .

به شدت تبعیض بین بچه ها قائل بودن و سیستم خلاقیت کش و کاملا سلیقه ای در مورد بچه ها داشتن .

بچه ای رو بی دلیل بسیار مورد تشویق قرار میدادن در حالی که دستخط و برش ها کاملا مشخص بود کار بچه کلاس اول نیست و بچه هایی که خودشون تلاش کرده بودند نادیده گرفته میشدن .

معلم ها عصبی پرخاشگر و بداخلاق .

خود آقای سلطان آبادی دوره فن بیان گذروندن و با کلام مخاطب رو تحت تاثیر قرار میدن در حالی که اصلا وعده هاشون واقعی نیست .

در آخر به محض اینکه بگید میخوام از این مدرسه برم با بدترین برخورد پرونده رو به دستتون میدن و میگن به سلامت .

اینا رو رفتی آموزش و پرورش هم بگی؟ 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو رفتی آموزش و پرورش هم بگی؟

نه متاسفانه ، چون میخواستم مدرسه پسرم رو عوض کنم و بچه کوچک داشتم بیخیال رفتن به آموزش پرورش شدم . اما اگه پسرم اونجا میموند هم صلاح نبود برم بگم چون اینا بد جماعتی هستند و در تصور نمیگنجه چپ افتادنشون با بچه . اما همون سال ریزش عجیب و غریبی که داشتن منجر به این شد که معلمشون ویس بگذاره تو گروه که کسانی هستند که دارند نمکدان شکنی میکنند و سعی میکنند کاری کنند که خانواده ها رو ترغیب به بردن بچه هاشون از این مدرسه کنند . اما این درست نیست و اگر بعدا برگردید و بخواهید دوباره توی این مدرسه باشید ما ثبت نامتون نمیکنیم ....   

یعنی همیشه خدا موضعشون از بالا به پایین و توهین آمیز بود حتی در این مورد هم نخواستند مسالمت آمیز موضوع و ضعفهاشون رو قبول و حل کنند . 

هزینه ی یک سال تحصیل در این مدرسه چقدره

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

فعلا که بچه های ما حکم کسب درامد داره براشون

چقد دلم میخواس حدقل چهل درصد ب این فک کنن ک پدر مادر این بچه این همه هزینه میکنه برای تعلیم و تربیتش ..

فقط پول ... این وسطا گاهی اموزش

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

من پسرم میرفت دولتی مشکلی نداشتم با کادر مدرسه اگه هم حرفی میزدیم منطقی پیگیری میکردن ولی دخترمو فرستادم خصوصی روزی نیست بگم چه غلطی کردم فقط منتظرم سال تموم شه دیگه عمرا بفرستم پیش یه مشت عقده ای که بجای برطرف کردن نقص هاشون انگشت اتهام رو میگردونن سمت دانش آموز و خانواده

من پسرم میرفت دولتی مشکلی نداشتم با کادر مدرسه اگه هم حرفی میزدیم منطقی پیگیری میکردن ولی دخترمو فرس ...

مدارس دولتی با جمعیت ۳۸نفره رو‌هر میز ۳نفر والا خوبی ای نداره اینقدم تکلیف میدن همین گزینه سه نفره نشستنشون عذاب بچه هاش خواهرزادم میره تازه مدرسه نمونه ایه نیمه دولتی بچه ها از هر قشری میان وداغوون

نه متاسفانه ، چون میخواستم مدرسه پسرم رو عوض کنم و بچه کوچک داشتم بیخیال رفتن به آموزش پرورش شدم . ا ...

عزیزم الان کدوم مدرسه گذاشتی پسرتو

منم دنبال مدرسم

مامان دوتا گل پسر

استارتر جان منم پسرم و دوسال فرستادم غیر دولتی،دقیقا همین رفتارهای زشت و ازشون دیدم و کادر مدرسه کاملا غیر حرفه ای بودن

فقط پول آدم و میخواستن،اگه انتقادی میکردیم کاملا مقاومت میکردن

من رفتم آموزش و پرورش از اون مدرسه شکایت کردم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد

مدارس دولتی با جمعیت ۳۸نفره رو‌هر میز ۳نفر والا خوبی ای نداره اینقدم تکلیف میدن همین گزینه سه نفره ن ...

مدرسه ای که پسر من‌میرفت زیر ۳۰ بودن ۳تا ۳ تا هم نه دو تا دوتا رو نیمکت میشستن و معلمای خوبی هم داشتن آره تکلیف زیاد بود ولی هرچی هم بود الان دخترم تکلیفش چند برابره 

یعنی از مدرسه برمیگرده اگه بخوام همه مشقش رو بگم ۶ ساعت طول میکشه..