سلام به همه
خواستم تجربه خودم رو از دبستان پیشاهنگ بهتون بگم .
این مدرسه فامیلی هست یعنی تمام افراد آن خانواده آقای سلطان آبادی هستند که دور هم مدرسه اس را تاسیس کردن و برای اینکه مراجع متوجه نشه اسمها رو تغییر دادن . مثلا خانم سراجی بنام همسرشون سراجی صدا زده میشن در حالی که خواهر آقای سلطان آبادی هستند . آقای مجتبائی برادر آقای سلطان آبادی هستن اسمشون مجتبی است و به همین ترتیب الی آخر
شما وقتی وارد مدرسه میشید هر نوع انتقادی هم داشته باشید اونها پشت هم هستند و ترتیب اثر نمیدن متاسفانه و شرایط سختی ایجاد میکنند.
یادمه قبل از شروع سال تحصیلی که پسرم رو ثبت نام کرده بودم دخترم ۲ ساله بود و دوست داشت از پله بالا و پایین بره . از پله ها بالا رفتیم . پشت در یکی از کلاسها و برگشتیم . خانم سراجی با لحن توهین آمیزی به من گفتن بالا چکار داشتی ؟ و من خیلی جا خوردم اشتباه کردم همونجا متوجه نشدم سیستم این مدرسه اصلا مشتری مدار نیست .
معلم ها بازنشسته و سن بالا با سیستم دهه شصتی بودن و با تهدید بچه های کوچک و تحت فشار گذاشتنشون واقعا آسیب میزدن به روح و روان بچه .
به شدت تبعیض بین بچه ها قائل بودن و سیستم خلاقیت کش و کاملا سلیقه ای در مورد بچه ها داشتن .
بچه ای رو بی دلیل بسیار مورد تشویق قرار میدادن در حالی که دستخط و برش ها کاملا مشخص بود کار بچه کلاس اول نیست و بچه هایی که خودشون تلاش کرده بودند نادیده گرفته میشدن .
معلم ها عصبی پرخاشگر و بداخلاق .
خود آقای سلطان آبادی دوره فن بیان گذروندن و با کلام مخاطب رو تحت تاثیر قرار میدن در حالی که اصلا وعده هاشون واقعی نیست .
در آخر به محض اینکه بگید میخوام از این مدرسه برم با بدترین برخورد پرونده رو به دستتون میدن و میگن به سلامت .