2777
2789
عنوان

خدا توان ظلمی که بهم شده رو میگیره

176 بازدید | 7 پست

من خیلی ساله خواننده خاموشم اما امشب انقدر با خودم فکر کردم و غصه خوردم دیگه مغزم داغ کرد نیاز دارم حرف بزنم و بدونم حداقل یه نفر میخونه و گوش میده کسی رو ندارم که حرف بزنیم یا حداقل کسی که درکم کنه پس لطفا اگه حرفام رو باور نمیکنی از تایپک برو بیرون و بیشتر از این آشفتم نکن 

من تو خانواد فوق العاده به درد نخوری که اصلا ذات انسان توشون نبود به دنیا اومدم چون شرایط مالیمون خوب نبود هر ادم بی سر پاتر از خودمون میومد خاستگاریم و دام پهن میکرد وقتی ۱۱ یا ۱۲ سالم بود یه پسره که خیلی ادعاعاشقی برای من داشت از ده سالگی همش میومد خاستگاری و به هر بهونه ای که شده بود به خانوادم نزدیک میشد ۱۵ سال ازم بزرگتر بود و اونم پدر مادر درست حسابی نداشت مامانم قول ازدواجم رو به این پسره داد(افغانی نیستیم) هیچ علاقه ای بهش نداشتم از اولشم بار هاهم بهش گفت من دوستت ندارم لطفا از زندگیم برو بیرون من قدرت مقابله با خانوادم رو ندارم تو خودت بکش کنار و بگو منو نمیخوایی کلا تلاش های من مثله کوبیدن اب تو هاونگ بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ سالگی عقد و عروسی کردیم من انقدر بچه بودم تا یکسال از شوهرم میترسیدم اصلا نمیزاشتم نزدیکم بشه همون سال های اول فهمیدم معتاده و متادن مصرف میکنه وقتی به خانوادم گفتم هیچ کاری نکردن تمامه تلاشم رو کردم جدا بشم اما من حتی به سن قانونی هم نرسیده بودم هر جا تنها میرفتم برای شکایت حتی باز کردن حساب بانکی مسخرم میکردن میگفتن با مامانت یا شوهرت بیا 

من انقدر بچه بودم و چشم و گوش بسته بودم و هیچ کس روش پیشگیری رو بهم یاد نداده بود من اصلا نمیدونستم  بلد نبودم ناخواسته دقیقن ۱۴ سالگی باردار شدم تو اوج بی پولی . مستجری . بی ماشینی و....

الان ۱۹ سالمه منم با یه پسر ۴ ساله و  شوهری که اصلا دوستش ندارم به شذت هیز و کثیف معتاده جدیدن نمیدونم چی مصرف میکنه تو بی پولی خفه شده خیلی دلم به حال خودم میسوزه ولی نمیدونم چیکار کنم حالم داره بهم میخوره از خودم از زندگیم از بچم

۱۰سالگی😱

میبینی خانوادم منو بخاطر یه قرون پول ب درد نخور و کم و یه نون خور کم تر دادن به یه ادم پدوفیل

خدا لعنتش کنه چطوری دوست به بچه ۱۰ ساله نگاه بد بکنه؟

تا الان که نگرفته از این به بعد هم نمیگیره🥺

بی شرف گرفت بچه هم داریم

بخاطر ظلمی که تو کودکی بهم شد تمامه اینده ای من سوخت هر روز تو یه اتیشی میسوزم که هیچ گناهی توش نداشتم و مظلوم ترین هم بچه ای بی گناهمه